Betöltés...

GUNA BIOLIFTING: kollagénes,vitaminos,hyaluronsavas ráncfelt

Ár: 22.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Biolifting természetes hatóanyagokkal (kollagénnel, hyaluronsavval,vitaminokkal) orvos által, tűszúrásos eljárással végzett arcfeltöltés, ránctalanítás.

A Biolifting egy olyan békés, finom változásokat idéző esztétikai, bőrgyógyászati, kozmetikai megoldás, amely nem okoz mesterkélt hatású változást. Sokkal természetesebb, fokozatos javulást eredményez. A komplett hatóanyagokkal végzett kezelés következtében a meglévő - csak valamilyen okból gátolt - mechanizmusok működésbe lépnek a szervezetben, és a szervezet saját energiáit felhasználva indul el a javulási folyamat.

Ezáltal hosszútávon is jelentkezik a hatása. A bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé, üdévé válik, a bőrszövet tónusa javul, a ráncok kisimulnak. Az adott kezelt szöveti terület "revitalizálódik", anyagcsere folyamatai javulnak, salakanyag kiválasztása megnő, turgora javul.

A biolifting kezelés előnyei:
hatása természetes (ráncsimító hatása nem a "feltöltés"következménye, hanem a bőrszöveti anyagcsere javulásának eredménye)
alkalmazható önmagában vagy más esztétikai kezelések hatásának fokozására, más esztétikai bőrgyógyászati kezelés alakalmázása előtt és után is
természetes, fokozatos, hosszú távú javulást eredményez

Akciónk keretében az biolifting kezelés ára 28.000 Ft helyett, most csak 22.000 Ft.

Bővebb információ és bejelentkezés: 06302735193 vagy 0630 5696530
Bejelentkezéskor hivatkozzon a honlapon meghirdetett akciónkra!

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
 
Eddig megtekintették 250 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "GUNA BIOLIFTING: kollagénes,vitaminos,hyaluronsavas ráncfelt" című hirdetést látja. (fent)