Betöltés...

LAN-party terembérlés Budapesten, akár egész éjszakára is

Ár: 14.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Bérelhető termet kerestek LAN-partyhoz Budapesten? A Budai Hotel (1121 Budapest, Rácz Aladár út 45.) ideális helyszínt kínál egy jó LAN-partyhoz.

A Ciklámen termünket tudjuk bérbeadni akár 24 órára is! A Ciklámen teremben maximum 50 fő fér el, a teremben van megfelelő számú szék és asztal. Biztosítunk hosszabbítókat, világítást, fűtést, szemeteseket, mosdót, ingyenes parkolást a hotel előtt. Ingyenes Wifi használható a teremben, de a Wifi sajnos nem alkalmas arra, hogy mindenki egyszerre használja online játékra, tehát helyi hálózatba kötve tudtok játszani. A számítógépeket, kábeleket és a játékokat nektek kell hoznotok.

Ingyen használható a csocsó és a biliárd.

A hotel csendes, nyugodt környezetben fekszik, ideális helyszín LAN-partyhoz. A hotelhez tartozó teraszról kiváló panorámában lehet gyönyörködni. Kávé, ásványvíz, üdítő, sör és egyéb italok rendelhetők a bárban. Pizzát vagy egyéb ételt lehet rendelni a terembe külső szolgáltatótól, melyet el lehet fogyasztani bent a teremben.

Terembérlés árak:

Terembérlés 24 órára (nappal és egész éjszaka):
1-20 fő között: 14 990 Ft / nap.
21-30 fő között: 19 990 Ft / nap.
31-50 fő között: 24 990 Ft / nap.

Ingyenes parkolás a hotel előtt.

Fizetési feltételek:

Az időpont lefoglalásához 20% foglalót kérünk, mely nem visszatéríthető. A fennmaradó összeget kérjük, legkésőbb a LAN-party előtt rendezzétek.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Eddig megtekintették 2520 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "LAN-party terembérlés Budapesten, akár egész éjszakára is" című hirdetést látja. (fent)