Betöltés...

Novák Gábor

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Bontási munkálatok vállalása:

Épületek bontási munkáival foglalkozom. Felújítandó lakások és más helységekben továbbá családi házakban stb.. . Belső válaszfalak, burkolatok lebontása. Ajtók, ablakok kibontásával panel lakásokban is. Tetőkön cserép és zsindely, de teljes el bontását is meg csinálom. Kémények elbontása veszélytelenítése a munkám.

Víz, gáz, fűtés rendszerek leszerelése. Kádak, zuhanytálcák és WC továbbá csaptelepek megszüntetése. Fém szerkezet és mellék épület bontás. Csempék, járólapok fa és parketta más burkolatok le verése felvésése bontása. Födémek, lépcsők beton szerkezetek rombolása.
Kőműves szakmunka kivitelezése:

Belő válasz és főfal építése családi házakban és lakásokban. Oldalfal és mennyezet vakolása javítása. Aljzat és házalapok kerítsek betonozása.
Gipszkartonozás szakmunka elvégzése:

Belsőválaszfalak építése álmennyezet építése fém vagy fa szerkezetre . Oldalfalak elburkolása akár ragasztva továbbá csövek és gépészetek éldobozolása. Tető terekben szóba jöhet bármely építményben is legyen az.
Szobafestés, mázolás és tapétázás szakmunka megoldása:

Szobafestés új továbbá régi építésű lakásokban, irodákban, üzletekben. Tapétázás és ajtó, ablak mázolás. Fémszerkezet festés, kapu és kerítés mázolása és lazúrozása lakkozása.
Burkolás szakmunka elkészítése:

Hideg és meleg burkolások. Oldalfalak burkolása, járólapok lerakása. Laminált parketta lefektetése. Térkövezést szegélyezéssel kapu beállók és járdák burkolása.
Lakásfelújítási munkák vállalása:

Lakásfelújításon is szívesen dolgozom vagy rész munkáin. Kisebb javító és helyreállító munkálatokat is elvégzem.

Budapesten és környékén.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
Extrák: kőműves, bontás, festés, lakásfelújítás
 
Eddig megtekintették 764 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Novák Gábor" című hirdetést látja. (fent)