Betöltés...

MyStim Tristan dildó elektroszexhez (7 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml

Ár: 28.220 Ft

Miután megvásárolt egy elektromos forrást, amely csak elektródákat tartalmaz a készletben, minden paprikajáték-rajongó elgondolkodik azon, hogyan fejlesztheti tovább BDSM-játékait. Ezért felvettük a menübe a MyStim Tristan vibrátort , amelyet a forráshoz csatlakoztatva élvezheti az elektromos impulzusokkal végzett izgalmas stimulációt a test legérzékenyebb részein.

A körülbelül 7 cm²-es fémlemezekkel ellátott műanyag vibrátor kiválóan alkalmas hüvelyi és anális irritációra. Az áramütés okozta irritáció intenzíven átterjed a stimulált testrész széles területére. Egyszerűen szabályozza az elektromos kisülések erősségét magán az electrosex forráson . Rajtad múlik, milyen erős a tapasztalatod.

Kis méreteinek köszönhetően a játék könnyen behelyezhető és a vibrátor is könnyen kezelhető egy kerek talp segítségével.

De ne feledje, hogy az elektrosex és a víz nem jár együtt . Ezért a MyStim Tristan vibrátor vízálló kivitelben készül. Ezért a karbantartás során ügyeljen arra, hogy mindig alaposan szárítsa meg.

Az eszköz hátrányát abban látjuk, hogy forrás nélkül nem fogja teljes mértékben élvezni . Ezért az elektromos tápegységet külön kell megvásárolnia. És miről fogunk beszélni. Az elektrojátékok szeretete meglehetősen drága. A vibrátor magasabb ára ezért kicsit jobban kidobja a pénztárcáját, mint más játékok. De tudjuk, hogy kifizetődő lesz ezekért a felejthetetlen pillanatokért.

Felhívjuk figyelmét, hogy a játék nem alkalmas pacemakerrel rendelkező személyek számára . Az elektromos ingerek kölcsönhatása ronthatja a megfelelő működését.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MyStim Tristan dildó elektroszexhez (7 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem