Betöltés...

Tantric Touch üveg dildó (20 cm)

Ár: 12.575 Ft

A polip csáp formájú, precízen kidolgozott Tantric Touch vibrátor kristálytiszta dizájnjával magával ragad, és készen áll a hentai vagy a szörny vibrátor szerelmeseinek minden erotikus fantáziájának teljesítésére.
A szerszám elképesztően sima felületét két sor jellegzetes valósághű kiemelkedés díszíti, amelyek tapadókorongokat idéznek. Tapasztalatból tudjuk azonban, hogy a kemény üvegbordák nagyon erősen irritálják az alját, ezért ne használja a vibrátort anális játékra .



A jelentős hajlításnak köszönhetően a 2,5 cm-es finom átmérőjű játék alkalmas a hüvely és a G-pont lassú stimulálására , amely során a hölgyek érezhető intim masszázsban részesülnek.
A lyukas fogantyú kiváló tapadású, így a megfelelő érzékeny pontokat célozhatja meg a vibrátorral.
A robusztus boroszilikát vagy epoxiüveget tartóssága és hőszabályozó tulajdonságai miatt értékelni fogja. Felmelegítheted vagy lefagyaszthatod a hűtőben, és az egész testeden használhatod, mint egy fagylaltot . Amikor a hőmérséklettel játszol, a vibrátorral ellentétben, úgy olvadsz, mint a hópehely.



A modell vízálló felülettel rendelkezik, így könnyen tisztán tartható. Vigye magával a vízzel teli fürdőkádba, és élvezze a pihentető fürdőt, amely a nap végén erőteljes orgazmussal végződik.
Az urak egy Elegáns vibrátort ajándékozhatnak párjuknak születésnapra, évfordulóra vagy Valentin napra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tantric Touch üveg dildó (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem