Betöltés...

Eleanor vibrátor klitoriszkarral (19 cm)

Ár: 14.665 Ft

Több tucat akkumulátoros vibrátor tesztelése után nekünk a klitorvibrátor tetszett a legjobban Eleanor. Minőségi kialakítása, modern dizájnja és teljesítménye elvarázsolt bennünket. Ez az olcsó akkumulátoros modell erős rezgésekkel és szuper teljesítménnyel lepett meg minket. A játék 7 vibrációs program ritmusára tud táncolni. A kezdők és minden nő, akinek klitorális stimulációra van szüksége a csúcsponthoz, orgazmust élhet át vele.

A rugalmas test és a csiklónyúlvány kombinációja, valamint a G-pont stimuláló anatómiai hajlítása a vibrátort a hüvelyi orgazmusok praktikus vadászává varázsolja. Könnyen behelyezhető, jól érzi magát a kézben, és minden helyzetben tökéletesen illeszkedik a csiklóhoz.

Szeretjük a vibrátor sima és selymesen puha tapintású szilikon felületét is, amelyet az ívelt hegyén mindössze három jól megkülönböztethető, lekerekített horony díszít. Nekik köszönhetően a kütyü kicsit úgy néz ki, mint egy nyíló virág.

Az erős vibrációt 2 nagy teljesítményű, egymástól függetlenül vezérelt vibrációs motor biztosítja, amelyek 7 vibrációs programot kínálnak a nőknek. Ezért úgy gondoljuk, hogy a játék kiváló társ lesz a hosszú téli estéken, amelyek tele vannak a kívánt orgazmushoz vezető hosszú és rövid utak kellemes felfedezésével.

Vibrátor Eleanor vízálló változatot kapott a borban. Ezért használat után egyszerűen öblítse le folyó víz alatt. De inkább ne vidd el buborékokkal teli fürdőbe. Víz szivárogna az akkumulátor fedelébe, és az érintkezők szükségtelenül korrodálódnának.

A tesztelés során meglepett minket mindkét motorkerékpár csendes kialakítása , amelyek szigorú titoktartás mellett működnek. Ezért tesszük a tűzbe a csomagtartót, hogy a hálószoba ajtaján kívül egy kialvatlan anyós mellett is vibrátorral élvezhessük az orgazmust.

Ne felejtse el, hogy a szerszámot két mikroceruza AAA elem táplálja , amelyeket a csomag nem tartalmaz. Ezért jobb, ha kisebb készletet tartasz belőlük otthon az éjjeliszekrényedben, mert hiába működik áramszünet alatt is a játék, ha éppen nincs kéznél tartalék elem, akkor nincs szerencséd. Csak az üzlet meglátogatása után kényeztesd magad az orgazmus pillanatával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Eleanor vibrátor klitoriszkarral (19 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem