Betöltés...

Hot Pink szilikon dildó tapadókoronggal (18 cm)

Ár: 13.395 Ft

A Hot Pink szilikon dildó tapadókoronggal ívelt formájával és markáns bordáival tökéletesen izgatja a hüvelyt, a G-pontot és az análist. Remek kiegészítő lesz azoknak az ínyenceknek is, akik kedvező árú, minőségi és rugalmas anyagból készült segédeszközt keresnek. Kisebb méretével a játék különösen a kezdőknek fog tetszeni, akik csak most kezdik felfedezni a szexjátékok világát.

A dildó rugalmas és puha szilikonból készült. Ez az anyag bársonyként kényezteti a bőrt, és nem porózus jellegének köszönhetően karbantartása is kiváló.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően élvezheti az orgazmust és a pikáns pillanatokat, például az esti zuhany alatt. Ráadásul a meleg víz ellazítja a merev izmokat és elmossa a mindennapi gondokat.

A széles tapadókorong minden sík felületen jól tart, de tökéletesen illik a hevederhez is. Így élvezheti a pegginget és szerepet cserélhet partnerével.

Azt tapasztaltuk, hogy a dildó szilikon anyaga valamivel jobban vonzza az apró szennyeződéseket vagy a háziállatok szőrét, mint a műanyag eszközök. Viszont elegendő leöblíteni tiszta vízzel játék előtt, és újra olyan lesz, mint újkorában.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Fontosak számunkra a jó minőségű és egészségbarát segédeszközök. A szilikon Hot Pink dildó tapadókoronggal, amely elefántműhelyünkből származik, átment az Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzésén. Ezért bízhat a biztonságosságában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hot Pink szilikon dildó tapadókoronggal (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem