Betöltés...

MaxSupport kettős erekció gyűrű

Ár: 5.415 Ft

A MaxSupport dupla erekciós gyűrűt is beépítettük az ajánlatba, mert erősen megfeszíti a pénisz gyökerét, így jelentősen segíti a szilárdabb erekciót . A második, keskenyebb kiemelkedésekkel ellátott gyűrű felemeli és megfojtja a heréket , ugyanakkor nyomást gyakorol a gátra. A prosztata külső részének stimulálása gondoskodik az új érzésekről, és a hosszabb szex különösen a partnernek fog tetszeni.

A kellemes zselés anyag tökéletesen rugózik, így a játék könnyen felhelyezhető a péniszre . A tesztelés során azt találtuk, hogy a férfi herezacskó gyűrűje kisebb intenzitással feszül, mint a pénisz gyökerét összehúzó rész.

A MaxSupport szerelőgyűrű vízálló felülettel rendelkezik , így élvezheti a vadonban fürdőkádban, zuhanyzóban vagy akár egy kerti pezsgőfürdőben. A vízi játékok megszabadítanak a mindennapi sztereotípiáktól, és felfrissítik a párkapcsolatot.

A szerszámot kedvező áron szerezheti be, így nem teszi tönkre pénztárcáját vagy családi költségvetését. A megmentett kacsákhoz vásárolhatunk például síkosító gélt, amivel még jobban tudod majd használni a gyűrűt.

Az erekciós gyűrű a férfi büszkeségének minden méretéhez igazodik, de a tehetségesebb férfiak számára túl szűk lehet. Ezért a nagy pénisszel rendelkező férfiak inkább keressenek másik készüléket kínálatunkból.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MaxSupport kettős erekció gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem