Betöltés...

Vibrátor csiklókarral Blissful G-Spot Thrill (20 cm)

Ár: 31.785 Ft

Ahüvely és a csikló kettős (dupla) stimulálása azért népszerű a nők körében, mert így könnyebb elérni az orgazmust.
A Blissful G-Spot Thrill Clitoral Prong Vibrator fantasztikusan ívelt formájú, amely lehetővé teszi, hogy a hegye sebészi pontossággal elérje a G-pontot .
A dizájnos-szép klitoriszos kiömlővel kombinálva azok a nők sem maradnak ki, akik csak klitoriszos orgazmust élnek át. Alakja egy sziromra hasonlít, amelyen harmatcsepp fut végig . Gyengéd kialakítása ezért még a kezdőket is izgatni fogja, akik csak az első játékukat keresik az erotikus segédeszköz használatához.
Kiváló minőségű szilikonból készült , amely puha és sima tapintású. Szeretjük hipoallergén és pórusmentes tulajdonságai miatt is, amelyek megkönnyítik a tisztítását.
A vibrátor két erőteljes vibrációs motort kapott, amelyek 10 vibrációs programmal izgatják Önt mind a hüvelyi, mind a klitorális részen. Ráadásul a játék mindkét részét külön-külön is használhatja, vagy szabadon kombinálhatja őket.
A csendes kialakítást is értékelni fogja játék közben, ami nem megszokott a két vibrációs motorral. Ezért a játék használatakor vegye bátorságot, és élvezze az intenzív élvezetet mindennel együtt. A hálószobád fala mögötti szomszédok semmit sem fognak hallani.
A Blissful G-Spot Thrill klitoriszvibrátor vízálló és a csomagban található USB-kábelen keresztül tölthető.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor csiklókarral Blissful G-Spot Thrill (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem