Betöltés...

Lüktető vibrátor csiklóra Pulsation Prodigy (9 cm)

Ár: 25.495 Ft

A Pulsation Prodigy vibrátorerőteljes rezgései az egyedülálló klitorális pulzáló pont technológiával kombinálva felejthetetlen orgazmushoz vezetik a nőket.
A készülék első pillantásra úgy néz ki, mint egy klasszikus nyomóeszköz (ún. womanizer). Amikor azonban a kezébe veszi, azt tapasztalja, hogy az üres szivacs helyett egy verővel rendelkezik. Amikor beindul, szétterül, hogy lágyan, de intenzíven megkopogtassa a csiklót oszcilláló ütéseivel. Ez a fajta stimuláció gyors véráramlást eredményez, amely a medencefenék mélyére hatol. A nők ezért villámgyors és erőteljes orgazmust élveznek.
A modern kialakítású , dekoratív gyémánt alakú pelenkával ellátott játékszer fényűzően néz ki. Ezért ajánljuk, hogy ajándékozza feleségének, barátnőjének vagy barátnőjének születésnapra vagy évfordulóra.
A Pulsation Prodigy vibrátorral a csikló mellett a mellbimbóit is ingerelheti. A játékot nem csak maszturbáció, hanem szex közben is használjuk. Háton fekve vagy a konyhapulton ülve a kütyü elfér a testek között, és nem zavarja.
Kompakt méreteinek köszönhetően a játék könnyen kézben tartható , és elfér az éjjeliszekrényen. Utazáskor is boldoggá teszi, hiszen a kozmetikai táskába is bepakolhatja.
Az erős rezgések a szerkentyű teljes hosszában továbbítódnak, és még a legigényesebb nőket is kielégítik. Használat közben összesen 10 vibrációs programot és 5 verési módot számoltunk össze.
A tesztelés során elégedettek voltunk a csendes vibrációs motorral is , amely nem zavarja a játék általános benyomását, és nem terjed ki a hálószoba falain kívülre.
A kütyü vízálló kialakítást kapott a gyártótól. Ezért használat után egyszerűen kimoshatja, de ne vigye be a kádba.
A csomag tartalmaz egy mágneses USB-kábelt is, amelyet a töltéshez használnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lüktető vibrátor csiklóra Pulsation Prodigy (9 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem