Betöltés...

Adore Heartbeat nyomásvibrátor

Ár: 14.800 Ft

A luxus Adore Heartbeat szív alakú vibrátor tökéletes ajándék évfordulóra, Valentin-napra vagy karácsonyra . Aranyos kialakítása minden nőt elbűvöl , és segít a férfiaknak kifejezni érzéseiket. Ez a kompakt szerszámmodell nagy teljesítményű motorral, akár 3,5 órás akkumulátor-üzemidővel és 5 nyomásprogrammal rendelkezik , amelyekhez 10 rezgésmód társul. Eredeti ötlet egy praktikus láncos hurok is, aminek köszönhetően a nők erotikus ékszerként viselhetik a nyakukban a játékot.

A gyönyörű rózsaszín-rózsa arany kivitelű Adore Heartbeat készülék az utazási nőcsábászok kategóriájában nemcsak romantikus dizájnjával, hanem széleskörű nyomásprogramjaival és erős rezgéseivel is kiemelkedik. Ezért a játékot mind a tapasztalatlan nőknek ajánljuk, akik első erotikus segélyt keresnek, és azoknak, akik már rendelkeznek nyomásstimulációval és az intenzívebb stimulációt részesítik előnyben. 5 nyomásintenzitás és 10 vibrációs program közül kezdők és tapasztalt kiteszörfösök is kiválaszthatják kedvenc kombinációjukat.

Az e-alakú szívjáték olyan kicsi, hogy elrejtheti a zsebében vagy a tenyerében. Csapatunkban minden női tesztelőnk beleszeretett az eszközbe, és nem akarják letenni. Gyönyörű kialakításának és funkcionális teljesítményének köszönhetően az Adore Heartbeat nyomásvibrátor a legnépszerűbb játékuk lett, amelyet mindig magukkal hordnak. A zsinórnak köszönhetően kollégáink a játékkal a nyakukban járkálhatnak, vagy függőként akaszthatják kézitáskájukra.

A nyomásvibrátor tökéletesen sima szilikonból készül, amely nem porózus. A selymesen puha szilikon anyag ezért könnyen tisztítható, mivel nem maradnak benne mikroszkopikus szennyeződések. Hipoallergén tulajdonságainak köszönhetően az orvosi és kozmetikai iparban is használják.

Az 1,3 cm-es belső átmérőjű kerek fúvóka szépen körbeöleli a csiklót vagy a mellbimbókat, és nyomáshullámokkal és rezgésekkel finoman kényezteti őket. Az első nyomás üzemmód olyan gyengéd, hogy a nyomástartó leáll, amikor a fúvóka teljesen megtelt. Ezért azt javasoljuk, hogy a leggyengébb nyomású programmal történő stimuláláskor a fúvókát csak enyhén nyomja a csiklóhoz, hogy a nyomástartó blank által felkavart levegő be tudjon hatolni a bőr és a fúvóka széle közé .

Az Adore Heartbeat nyomásvibrátoron szintén nagyra értékeljük a csendes motorját, amely nem zavarja az izgalmas légkört önkielégítés vagy szex közben. Kis méreteinek köszönhetően jól illeszkedik egy kis női tenyérbe, és nem akadályozza meg, amikor a partner egy testbe olvad. Hölgyeim, vegyék be a játékot partnerükkel közös játékokba, és élvezzétek az orgazmust szex közben is. Használat közben is értékelni fogja az akkumulátor hosszú élettartamát. A készülékkel rengeteg orgazmust fogsz átélni egy töltéssel. Általában legalább 10-szer sikerül felhasználnunk, mire elfogy. De minden alkalommal attól függ, mennyi ideig játszik a vibrátorral.

Játék után nincs más dolgod, mint a vízálló készüléket megfelelően kimosni. A kivehető szájrésznek köszönhetően szelet lesz belőle. Így más nyomóeszközökkel könnyedén elérheti azokat a helyeket, amelyeket általában egy fülben lévő bot segítségével tisztítanak meg. Tisztításkor használhatod a mellékelt láncot is, mellyel ruhaszárítókötélre akaszthatod a játékot és hagyhatod megszáradni. Egy lógó játék gyorsabban lemerül, mintha a mosogatón hagyná.

Ha pedig a nyomásvibrátor lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt mágneses USB-kábellel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Heartbeat nyomásvibrátor" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem