Betöltés...

Adore G Vibe II nyomásvibrátor

Ár: 32.905 Ft

Az Adore G Vibe II nyomásvibrátor Továbbfejlesztett modellje az eredeti Adore G Vibe modell Erősebb és szebb ikertestvére , amelyet nők milliói szerettek szerte a világon. Az Adore G Vibe II új verziója jobban tart a hüvelyben az anatómiailag jobb formának és az ízület beállított rugalmasságának köszönhetően. Ezért mindkét vetület eléri azt a helyet, ahol el kell érnie, és célzottan stimulálja a G-pontot és a csiklót. Ezen kívül extra erős rezgéseket és nyomáshullámokat adtunk hozzá, amelyeket a konkurens modellekben nem talál meg.

Számunkra a következő 3 kulcsfontosságú tulajdonság a kettős vibrátoroknál:

1. Forma: A kettős segédeszköznél gyakran találkozunk azzal, hogy a játék egyszerűen nem tart az ölben. És ezért nem is stimulál rendesen. Nálunk az Adore G Vibe II nyomásvibrátort anatómiailag pontosan V betűre formáztuk úgy , hogy a hüvelybe helyezés után a G-ponton és a csiklón feküdjön. Varázsa mindkét kiemelkedés megfelelő rugalmasságában és abban a szögben rejlik, amelyben a nyomófúvóka a csiklón nyugszik. Ennek köszönhetően az Adore G Vibe II készülék minden nőt kielégít. A játék ízületénél a hüvelyi kiemelkedés kifinomult szűkítésének köszönhetően a vibrátort úgynevezett kihangosítva is használhatod. Ez azt jelenti, hogy nem kell a kezével fognia a vibrátort. Az ölbe helyezve az Adore G Vibe II szilárdan a helyén marad , és még a medence megingásakor sem csúszik ki. A nők szabad kezüket használják saját maguk vagy partnerük testének erogén zónáinak stimulálására.

2. A nyomáshullámok intenzitása és tartománya: Minden csikló méretében és érzékenységében is eltérő. Az Adore G Vibe II nyomásvibrátor szuper erős nyomáshullámokkal rendelkezik, a leggyengébbtől a legerősebbig széles tartományban. Így a leggyengédebb nyomással tud stimulálni, ami még a legérzékenyebb nőknek és a lassú, fokozott stimulációt kedvelőknek is megfelel . Tesztelőink szerint azonban a maximális intenzitása az egyik legerősebb a piacon.

3. Szájrész: A teljes csiklót lefedő széles szájrész szintén a csikló intenzív stimulálásával jár. Ennek köszönhetően az Adore G Vibe II nyomáshullámaival a csikló nagyobb területét melegíted fel, aminek köszönhetően a vér könnyebben keringhet, így gyorsabb és viharosabb orgazmust okozva. A nyomáshullámok a hüvelyben lévő gyökerekig behatolnak. Ezért nem csak felületesen, hanem mélyen is stimulálhatja a csiklót, amire a versengő modellek nem képesek. A fúvóka mérete és formája a valaha tapasztalt egyik legintenzívebb csiklómasszázst nyújtja a nőknek.
A versengő modelleknél gyengébb intenzitású stimulációval és keskenyebb fúvókával találkozhat, ami általában nem illik olyan jól a nőkhöz, mint kellene.

A fényűző Adore G Vibe II nyomásvibrátor praktikus funkciót is kínál a programok közötti visszatéréshez. Ennek köszönhetően a hölgyek egyszerűen késleltethetik orgazmusukat, vagy maximálisra serkenthetik libidójukat, és minden egyes magasabb intenzitással újabb és erősebb csúcspontot élhetnek át. És talán háromszor is egymás után.

Az Adore G Vibe II készülék ráadásul extra erős dübörgő vibrációival is lenyűgözött minket , amelyek nemcsak a G-pontot és a csikló belső gyökereit vérzik át , hanem az egész medencefenéket is. A 7 vibrációs programmal és a 8 intenzitású nyomáshullámmal kombinálva a hölgyek elragadó poklot fognak átélni az ölükben. A nők a rezgések és nyomáshullámok ezt az ördögi kombinációját is használhatják a hüvelyi orgazmus gyakorlására. A legtöbb hölgynek a klitorális stimulációra is szüksége van a csúcsponthoz. Ezért közvetlenül a csúcspont előtt kapcsolja ki a nyomás funkciót, és csak hüvelyi stimulációval kísért orgazmust tapasztaljon. A kellemes G-pont masszázs és a hüvely elülső falának véráramlása végül viharos belső orgazmushoz vezet

Nálunk az Adore G Vibe II nyomásvibrátor kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan szilikonból készül, melyet orvosi eszközök gyártására használnak. A szilikon anyag puha és sima tapintású, mint a szatén. Ugyanakkor nem okoz allergiás reakciókat, és nem porózus felülete nem tartja vissza a szennyeződéseket. Ezért könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.

A játék vízálló dizájnt kapott a gyártótól, melynek köszönhetően akár a fürdőben is élvezheti a finom orgazmusokat. Nálunk viszont továbbfejlesztettük a vibrációs motort, amely a versenytárs modellekhez képest a leghalkabb a piacon. Ezért a szomszédos lakásban a szomszédok semmit sem fognak tudni az Ön izgalmas pillanatairól az Adore G Vibe II vibrátorral. És amikor a játék kifogy, egyszerűen töltse fel a mellékelt mágneses USB-kábellel, és élvezze újra a finom orgazmusokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore G Vibe II nyomásvibrátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem