Betöltés...

Fleshlight Quickshot Mia Malkova maszturbátor (11 cm)

Ár: 14.990 Ft

A kicsi, kétoldalas Fleshlight Quickshot Mia Malkova maszturbátor a híres pornószínésznő minden rajongójának örömet okoz, aki szereti a vaginális és anális szexet egyaránt. Éppen ezért a részletesen kidolgozott vagináját a segédeszköz egyik oldalán találja, míg a másik végén egy szűk anális várja. A két különböző belső szerkezet minden alkalommal intenzíven masszírozza a péniszt, és a férfiakat a gyönyör csúcsára juttatja.

A maszturbátor átjárható kialakítású. Ezért kombinálhatja vibrátorokkal vagy masszázsfejekkel, és kellemes rezgésekkel masszírozhatja a makkot és a pénisz kantárját. Vagy kényeztesse a férfi péniszének szabadon hagyott csúcsát nyelvvel és forró csókokkal. A fantáziájának nincsenek határai. Végül is nem ismerünk olyan férfit, aki ne vágyna egy svéd hármasra kedvenc pornószínésznőjével.

A Fleshlight Quickshot Mia Malkova megjelenése óta a kedvenc útitársunk lett. Kompakt méretének köszönhetően minden hátizsákban és bőröndben elfér, és szinte semmi helyet nem foglal. Csak csomagoljon be néhány zoknival kevesebbet, vagy hagyja a könyvet az éjjeliszekrényen, és máris magával viheti a maszturbátort a nyaralásra.

Imádni fogja a puha és sima Superskin anyagból készült, tökéletesen átlátszó maszturbációs hüvelyt. Nemcsak olyan puha tapintású, mint az emberi bőr, de a bevágásokon keresztül nézheti, ahogy a pénisz be- és kicsúszik.

Az átlátszó, műanyag hüvely remekül fekszik a kézben. A két csavaros kupakot könnyű eltávolítani és felhelyezni. De nem kell mindig mindkét kupakot levenni játék közben. Próbálja ki, hogy időnként csak az egyik bejáratot használja a segédeszközön, és a másik végét becsavarva hagyja. Ez megakadályozza, hogy az ondó az ágyra szivárogjon.

A letisztult belső szerkezet térdre kényszerített minket. A hüvelyi rész egy képzeletbeli spirálból áll, amelyet finom, kerek kiemelkedések díszítenek. A segédeszköz anális fele ezután szó szerint letarolja a péniszt markáns, háromszög alakú barázdáival, amit a teljesen vízálló kialakításnak köszönhetően még zuhany alatt is élvezhet.

A világhírű Fleshlight márka az egyik legnépszerűbb erotikus segédeszköz gyártó, amely nélkül nem lennének a művaginák olyanok, ahogyan ma ismerjük. A cég innovatív megközelítést alkalmaz a maszturbációban, amelyet termékeivel igyekszik felejthetetlenül örömteli pillanatokká varázsolni. Ám a gyártáshoz való gondos hozzáállása és a minőségi játéktervezés a maszturbátor magasabb árában is megmutatkozik, ami miatt egy kicsit mélyebbre nyúlhat a zsebében.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Quickshot Mia Malkova maszturbátor (11 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem