Betöltés...

Maszturbátor Beer Can Sultry Stout (20 cm)

Ár: 12.795 Ft

Az eredeti Beer Can Sultry Stout maszturbátor,  nagyszerű áron, első pillantásra úgy néz ki, mint egy doboz jól behűtött sör. Az autolube (avagy önkenés) funkciónak köszönhetően a maszturbátor síkosító gél használata nélkül is nedves lesz. Ráadásul, ha felizgatják a cuppogó hangok, amikor behatol egy szaftos női ölbe, akkor örömmel fogadja majd, hogy a maszturbátor nagyszerű cuppogó hangokat ad ki, mint egy igazi vagina. Az intenzív négyzónás belső textúra a pénisz teljes hosszát masszírozza, miközben a játékszer jól fogható a kézben. Az alján egy forgószelepet talál, amely szabályozza a vákuum erősségét a segédeszköz belsejében.

A sörösdobozos dizájnú erotikus eszköz tökéletes ajándék minden sörimádónak. Kompakt méretének köszönhetően a maszturbátor még tapasztalt tesztelőink kezét sem fárasztja el. Ezért vonja be a játékot közös játszadozásba a kedvesével.

A kupak lecsavarása után látni fogja, hogy a belső hüvely a műanyag tok belsejébe van dugva. Ezért használat előtt húzza ki, a doboz peremének szintje felé. Ezután csak nyálazza vagy nedvesítse meg a belső hüvelyt tiszta vízzel, és élvezze a kifinomult belső szerkezetet.

A puha TPE anyagból készült maszturbátor belső szerkezete négy kamrából áll. Az első puha, kör alakú bordáival lehúzza a fitymát. Ezekből aztán a szabadon hagyott makk a kiálló, ferde barázdákba csúszik, amelyek felületén puha tüskék vannak. A harmadik kamrában aztán a péniszt féllencse alakú kiemelkedések fogadják, hogy az urak végül becsúszhassanak a játék utolsó részébe, ahol puha, kör alakú bemélyedések várják őket.

A stimulációt fokozza a segédeszköz belsejében fellépő negatív nyomás intenzitása is, amit a forgószeleppel könnyedén beállíthat. A műanyag tok alján található.

A vízi játékok szerelmeseit a maszturbátor teljesen vízálló kialakítása és az is le fogja nyűgözni, hogy a játékot egy csepp vízzel síkosítják meg. Uraim, vigyék magukkal a segédeszközt a zuhany alá, és élvezzenek egy izgalmas menetet lefekvés előtt. Fogadunk rá, hogy olyan elégedetten alszik majd, mint egy kifáradt kiskutya.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maszturbátor Beer Can Sultry Stout (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem