Betöltés...

Svakom Robin vibrációs maszturbátor (20 cm)

Ár: 14.255 Ft

Az elegáns fehér dizájnú Svakom Robin maszturbátor nem feltűnő és modern megjelenésű. Körte alakú formájának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe. Praktikus sapka védi a belső hüvelyt a portól.
A puha és rugalmas TPE anyagból készült maszturbációs hüvely rugalmas . Puha nyúlványai teljes hosszában masszírozzák a péniszt.
A műanyag csomagolás alsó oldalán található vibrációs patron a rezgéseket a maszturbációs hüvely körülbelül felére továbbítja.



A játék 5 vibrációs programmal és egy speciális funkcióval rendelkezik A BOOST gombbal, amellyel bármikor a maximális intenzitásukra állíthatod a rezgéseket , amivel viharos orgazmushoz jutnak a férfiak.
Az innovatív kütyü egy kicsi, kerek kijelző formájában , amely a kiválasztott vibrációs programot és az akkumulátor állapotát jelzi, olyan praktikus részlet, amelyet minden elektronikai rajongó értékelni fog.
Azt is értékelni fogja, hogy a játék könnyen karbantartható. Használat után távolítsa el a belső hüvelyt a műanyag csomagolásból , és egyszerűen mossa ki. Amikor visszahelyezi a fehér hengerbe, ügyeljen arra, hogy a flexibilis hüvelyt helyezze be úgy, hogy a rezgő kazetta becsússzon a hüvely külső oldalán lévő mélyedésbe.



A Svakom Robin maszturbátor vízálló . Ha a műanyag csomagolás beszennyeződik, egyszerűen törölje le egy nedves ruhával.
Ha a játék lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt USB-kábellel.
Lebontjuk a maszturbátor képzeletbeli pontját a magasabb zajszint miatt. Bár a fal mögötti szomszédok nem hallják a rezgések átható hangját, javasoljuk, hogy a játékot elsősorban a hálószobában kényelmesen használd.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Svakom Robin vibrációs maszturbátor (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem