Betöltés...

Zselés dildó tapadókoronggal Fantasia Siren (19 cm), rózsaszín

Ár: 13.270 Ft

A Fantasia Siren zselés vibrátor tökéletesen masszírozza a hüvelyt és a végbélnyílást. Kerek tapadókorongja lábként szolgál, így a játék nem csúszik a fenekedbe.
A tapadókorongot egy hevederre is rögzítheti, és élvezheti az izgalmas szerepváltást.
Az egyszarvú szarvára emlékeztető vibrátor eredeti dizájnja első pillantásra megragadja a tekintetet.



A játék puha és enyhén rugalmas TPR anyagból készült. A vibrátor ezért minden helyzetben alkalmazkodik hozzád. Ezenkívül a rugalmas hegynek köszönhetően a G-pontot vagy a prosztatát is megnyomhatja a készülékkel.
A vibrátor tapintásra meglehetősen markáns bordákkal rendelkezik, amelyeket egy képzeletbeli csavar hoz létre.
Használat közben értékelni fogja a szerszám lassan bővülő hegyét is, amely megkönnyíti a behelyezést az ölébe és az aljába.



A játék és a karbantartás során megszerettük a vízálló kialakítást is, aminek köszönhetően a vibrátor könnyen mosható és magával viheti a fürdőbe.
Sajnos a lepedőkről vagy törölközőkről származó por és részecskék a felületre tapadnak . A TPR anyag hajlamos a szagok elnyelésére is. Ezért azt javasoljuk, hogy a vibrátort enzimes tisztítószerrel tisztítsa meg ToyProBiotic, amely megszabadít minden aromától és szerves foltoktól.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Zselés dildó tapadókoronggal Fantasia Siren (19 cm), rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem