Betöltés...

Hűsítő lecsókolható síkosító gél Hot & Cold (100 ml)

Ár: 4.180 Ft

A Hot & Cold síkosító gél kettős hatású – az intim részekre való felvitel után finoman hűsít, és dörzsöléskor kellemesen melegedni kezd. Vízbázisú és lándzsásmenta kivonattal ízesített. Fűszerezze fel az orális szexet és indítsa be a libidót szenvedélyes akcióhoz. A Hot & Cold síkosítót mindenkinek ajánljuk, aki szeretné feldobni a játszadozásait egy stimuláló géllel, de nem tudja, hogy hűsítő vagy melegítő síkosítóhoz nyúljon. Ezzel a termékkel mindkét érzést kipróbálhatja, és a speciális stimuláló gélekkel ellentétben bármikor használhatja klasszikus síkosítóként is.

A gél felkenésekor érezni fogja a hűsítő hatás kezdetét. Körülbelül 20 percig tartó használat során érezzük az enyhe hűsítő érzést. A melegítő hatást azonban a stimuláló gélekhez képest gyengének találjuk. A behatoláskor aktiválódik, és csak a nő érzi a hüvelyben.

Nagyra értékeljük a vízbázisú formulát, amely lehetővé teszi, hogy a gélt óvszerrel vagy erotikus segédeszközökkel együtt használjuk. Ráadásul a síkosító ehető. A lándzsásmenta friss illata és íze serkenti az érzékeket, és fokozza a fantáziát játék közben. Dobja fel az orális szexet egy csepp Hot & Cold síkosítóval és merjen nagyot.

A menta kivonatát gyakran használják a természetes kozmetikumokban, a népi gyógyászatban és az aromaterápiában. Gyakran összetévesztik a borsmentával, de a borsmentától alacsonyabb mentol tartalmában különbözik. A borsmenta nyugtató hatású, és elsősorban a problémás vagy ekcémás bőr ápolásában használják. Belsőleg fogyasztva serkenti az étvágyat és enyhíti a puffadást. Harmonizálja az idegrendszert és megnyugtatja az elmét.

A síkosító gél praktikus 100 ml-es tubusban, amely könnyen a kézbe illeszkedik és az éjjeliszekrényen is elfér. Használat közben elégedettek voltunk a gél sűrűbb állagával, amely átlátszó színű és nem folyik ki spontán a csomagolásból. Ezért nem történt meg, hogy a síkosító a lepedőre szivárogott volna.

A luxusos, fényes, fekete és kék színű címke gyönyörű és mindenekelőtt nem feltűnő. Első pillantásra senki sem fogja kitalálni, hogy síkosító gélt tart készenlétben az ágy mellett. A gyönyörű kialakításnak köszönhetően a Hot & Cold síkosítót évfordulós vagy Valentin-napi ajándéknak ajánljuk.

FIGYELMEZTETÉS: A síkosítót száraz, sötét helyen tárolja, ahol a gyerekek nem férnek hozzá. Első használat előtt próbáljon meg először egy kis mennyiségű gélt felvinni az alkarjára. Ha irritáció vagy allergiás reakció lép fel, ne használja tovább a terméket. Ne alkalmazza a terméket a szemkörnyékre vagy sebekre. Rendszeresen ellenőrizze a lejárati időt. Ne használja a gélt a lejárta után.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hűsítő lecsókolható síkosító gél Hot & Cold (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem