Betöltés...

Zalo King fel-le mozgó vibrátor mobilalkalmazással (30 cm) + ajándék Natural gél 15 ml

Ár: 93.230 Ft

A Gyönyörű keleties kialakítású Zalo King tolóerős vibrátor rendkívül erős tolóerővel kivételes, és kategóriájában nincs versenytársa. Hamarosan királya és ékköve lesz az igazi vadságot imádó, klasszikus és lendületes vibrátorokkal már szerzett nők erotikus kollekcióinak királyává és ékszerévé. Ez a játék két erőteljes , de egyben csendes motorral, hajlított hegyével már az első módban erőteljes lökésekkel irritálja a G-pontot , és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően a hölgyek 2 órás orgazmusban részesülnek. lovagolni vele. A mobilalkalmazás segítségével a partner távolról is vezérelheti a vibrátort. A Zalo Remote Pro letöltése A Google Playen vagy Az Apple App Store-on keresztül gyors és problémamentes. Az alkalmazást a galériánkban található QR kód segítségével is letöltheti. A mobilalkalmazás működéséhez iPhone 5 vagy újabb operációs rendszerrel vagy Android 4.3 vagy újabb operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonra van szükség. A gyártó azt állítja, hogy az alkalmazás kompatibilis a Bluetooth 4.0 és újabb verziókkal, de azt találtuk, hogy működik A Bluetooth 4.3 és újabb verzióival. Szeretjük, hogy az Android operációs rendszerrel ellátott vibrátor készenléti módba kapcsolás után automatikusan párosodik az alkalmazással . Az iPhone 12 egyszerű kézi beállítást igényelt, amely csak néhány percet vett igénybe. Az alkalmazás kínálja például a Scene funkciót, amelyben saját stimulációs mintákat készítünk, majd elmentünk, és a Music programnak köszönhetően a vibrátor a mobiltelefonra letöltött zenék ritmusára is reagál. A legjobban az előjáték során a Tease móddal szórakoztunk, amely lehetővé teszi a felvételek zökkenőmentes gyorsítását vagy lassítását egyetlen ujjmozdulattal a kijelzőn. A Zalo King vibrátor fenséges hossza 30 cm , és 510 g-os súlyát tekintve a kézben is meglehetősen kényelmesen érzi magát. De a pulzátort leginkább fekve élvezzük, amikor elég egy kézzel ölben tartani. Tartóssága ellenére a szűkített nyéllel kiváló ergonómiával rendelkezik, így nők és férfiak tenyerébe is illeszkedik. Az ívelt bevezető rész fogazott nyakkal és szélesebb, dús hegyével pontosan irritálja a G-pontot , amely a hüvely legérzékenyebb részéhez tartozik.

A bársonyosan puha szilikon Softek™ felületkezeléssel megkívánja, hogy átfusson a mell hasán, a speciális lágyított hegy pedig kellemesebbé teszi a pulzátorral való játékot a nők számára. A vibrátor magja ABS műanyagból áll, aminek köszönhetően a szerszám megtartja szilárd formáját , ami fontos a G-pont célzott stimulálásához.Az aranyszínű maszk, amelybe egy luxus Swarovski kristály van beágyazva, szintén felkelti a figyelmet. A pulzátor 4 rezgésmóddal és kellemes rezgéssel kényezteti a hüvelyt, amit erősebb zümmögésnek neveznénk. Inkább az enyhébb rezgések nem hatolnak be olyan mélyen az izmokba, és nagyszerűek a játékok elején, mielőtt a hölgyek bekapcsolnák a 8 tolóerő egyikét. A két erős , elektromos meghajtású motornak és a forradalmi PowerThrust technológiának köszönhetően a Zalo King játék akár 40 lökést is képes kezelni másodpercenként , és még a klasszikus elektromágneses motorral rendelkező pulzátorokat is felülmúlja. Tapasztalt tesztelőnk, Kamila a pulzátort egy légkalapácshoz hasonlította, és elmondta, hogy még soha nem tapasztalt nagyobb forgószelet a hüvelyében. Az eszköz 1,5 cm-es tartományban mozog fel és le tolóerő közben, és intenzív csúcsélményt biztosít a nők számára. A nedves orgazmus gyakorlása vagy elérése még soha nem volt ilyen egyszerű. A tolóerős vibrátor a BDSM-játékokat is megfűszerezi, amelyek során a domináns partner megalkuvás nélkül kényszeríti aláányát egymás után több orgazmusra . Figyelembe véve a szerszám mega teljesítményét, a másik felnek előre tudnia kell, milyen ütemű lökések kellemesek a nő számára.

A modell vízálló felülettel rendelkezik, így könnyen higiénikusan tisztán tarthatja. Miután a játék lemerült, könnyen újratöltheti Egy USB-kábellel . A vibrátor fényűző fekete-arany dobozban található, velúr párnázattal és mágneses nyílással, amelyet egyiptomi rajzok díszítenek. Ezért alkalmas születésnapi vagy évfordulós ajándéknak azoknak a nőknek, akik szeretnének különlegesnek és királynőknek érezni magukat az erotikus játékok során. A csomagban praktikus szövet játéktáskát is találsz tároláshoz. Izgatottak vagyunk a Zalo King tolóerős vibrátor miatt. Azonban, ahogy a bevezetőben említettük, nem kezdőknek való játék, és a tapasztalt nők ölébe tartozik, akik inkább az erőteljes ütéseket részesítik előnyben. A gyártó nem javasolja a játék használatát önkielégítés vagy előjáték közben 30 percnél hosszabb ideig , hogy elkerülje a rendkívül erős ütések miatti fájdalmas zúzódásokat a hüvelyben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Zalo King fel-le mozgó vibrátor mobilalkalmazással (30 cm) + ajándék Natural gél 15 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem