Betöltés...

Queen of Hearts műbőr hám, S

Ár: 21.215 Ft

A Queen of Hearts bőrheveder egy kifinomult darab , amely gyönyörűen kiemelkedik a meztelen női testen, valamint erotikus fehérneművel kombinálva. A precíz kidolgozásnak köszönhetően a hölgyek is viselik a ruhájukon, és extravagáns öltözékükkel például egy bulin is tündökölni fognak.
Az érzéki fekete szín kiemeli minden nő szexuális vonzerejét , és kiemeli a fehérnemű durva megjelenését . Ezért válnak a hölgyek dögös dominánssá a hámban, miközben párjuk odaadóan teljesíti minden kívánságukat. A fekete színt arany részletek egészítik ki, amelyek luxust adnak a modellnek.



A heveder szélesebb, kiváló minőségű poliuretán bőrből készült pántokból áll, amely nem vág sehol és nem dörzsölődik még a csupasz testen sem. A fehérnemű kellemes viseletéhez hozzájárul az a tény is, hogy a comb közötti pántok nem bőrből, hanem szövetből készültek.
A modell nyak mögött rögzíthető , könnyen felvehető. A nők szükség szerint könnyedén meglazíthatják vagy megfeszíthetik Az állítható pántokat .



Imádjuk, hogy a heveder arany fém szegecsekkel és gyűrűkkel van kiemelve, amelyek kiemelik A fehérnemű BDSM dizájnját. A mellek és a pocakon lévő pánt egy aranyos kis szívecskét köt össze, amely úgy néz ki, mint egy luxus ékszer.
Lenyűgözött minket a Queen of Hearts hám vékony láncai is, amelyek tökéletesen hűtik a felhevült bőrt. Egyikük szívfüggővel lóg közvetlenül a mellek alatt, míg az alsó hasat dupla lánc díszíti, finoman irányítva a férfiak figyelmét a csábító ölre .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Queen of Hearts műbőr hám, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem