Betöltés...

Minivibrátor csiklóra Rose Heart (7 cm)

Ár: 31.540 Ft

A minivibrátor Romantikus kialakítása egy rózsabimbóra emlékeztet. A játék kis mérete pénztárcában való szállításra predesztinál, így a nők bárhol élvezhetik vele az öröm pillanatát, ahol csak akarják. Otthon, munkahelyen, autóban, nyaraláson vagy üzleti úton. A praktikus utazási zárnak köszönhetően a játék nem rezeg spontán a zsebben vagy a bőröndben a repülőtéri ellenőrzés során. Az eredeti fogantyú kényelmes fogást tesz lehetővé az ujjak között.

Az erős és sima ABS műanyag puha és puha szilikonnal kombinálva kellemes tapintású. A Rose Heart mini vibrátor szuper erős rezgésekkel rendelkezik 5 intenzitásban és 8 vibrációs programban. Nem csak a csiklót, de a mellbimbókat vagy esetleg a pénisz kantárját is kényeztetheti vele. A vízálló kialakítás megkönnyíti a készülék karbantartását. Ezért játék után egyszerűen mossa le egy vízsugárral.

Nagyra értékeljük a vibrációs motor halk zümmögését is, amely éjszaka senkit sem ébreszt fel a házban. A praktikus mágneses töltőkábellel pillanatok alatt teljesen feltöltheti a játékot. Használat közben azt tapasztaltuk, hogy szennyeződés marad a képzeletbeli szirmokat alkotó szilikon redőkben és a vezérlőgombok környékén is. Ezért azt javasoljuk, hogy a karbantartás során használjon füldugót és tisztítsa meg ezeket a területeket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Minivibrátor csiklóra Rose Heart (7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem