Betöltés...

Perifit Care App Controlled Pelvic Floor Trainer hüvelyerősítő mobilalkalmazással

Ár: 65.515 Ft

A luxus Perifit Care App Controlled Pelvic Floor Trainer egy minősített egészségügyi segédeszköz mobil alkalmazással a medencefenék hatékony erősítésére . A modell kiváló minőségű antiallergén szilikonból készült, és anatómiai hullámos formájának köszönhetően egy kicsit anális dugóhoz hasonlít. A lekerekített hegy könnyen behelyezhető , és még a kezdők is elérhetik a szép 3 cm-es átmérőt .
A Peripit mobilalkalmazásba első látásra beleszerettünk, mert azzal a nők szórakoztató módon erősíthetik a medencefenéket. Az intuitív , 6 edzésprogramot tartalmazó alkalmazás két érzékeny érzékelőt használ a hüvelyi izmok minden összeszorítására . Ezen impulzusok alapján a hölgyek irányítják az avatár mozgását a játékban. A gyártó az egyik szenzort a hegyben helyezte el, a másik a készülék közepén van elrejtve. Az érzékelők egymástól függetlenül működnek , és mindegyik más izomrészre reagál.



Az angol nyelvű alkalmazás ingyenesen elérhető A Google Playen vagy az App Store-ban , és Android és iOS operációs rendszerekkel is kompatibilis. A dobozban található QR-kód segítségével mobiltelefonra is letöltheti.
A lapos talpon egy műanyag zsinórt találunk, amely képzeletbeli bluetooth antennaként szolgál a mobilalkalmazással való párosításhoz.



A medencefenék-erősítő integrált akkumulátorral rendelkezik, amely szükségtelenné teszi a töltést. A gyártó akár 10 éves akkumulátor- élettartamot garantál.
A vízálló kezelésnek köszönhetően a nyomásfokozó kibír egy rövid tisztítózuhanyzást is, így könnyedén tarthatja higiénikus tisztán .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Perifit Care App Controlled Pelvic Floor Trainer hüvelyerősítő mobilalkalmazással" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem