Betöltés...

Bionic Pressure Rimming vibrációs análdugó (14,5 cm)

Ár: 33.200 Ft

A luxusos Bionic Pressure Rimming análdugó erős vibrációval és 7 vibrációs programmal minden anális ínyencnek örömet okoz, aki szereti az innovatív funkciókkal rendelkező eszközöket. Különösen tetszett nekünk az egyedülálló Power Plus Pressure Mode érzékelő, amely attól függően váltja ki és fokozza a rezgéseket, hogy milyen erősen szorítja össze az anális izmait. A kínálatunkban egyetlen más análdugó sem rendelkezik hasonló funkcióval. Az érzékelő a kúpos szárban van elhelyezve, amely rezeg, amikor összeszorítja az análisát. A rezgő szár ingerli a fenék bejáratát, így élvezheti a rimminghez hasonló érzéseket.

A Power Plus Pressure Mode nyomás üzemmód az érzékeny anális végződések és a prosztata lassú kényeztetését kínálja, mert csak öntől függ, mikor és hányszor szorítja össze a fenekét. Abban az esetben, ha tökéletesen ellazul, a nyomás funkció nem aktiválódik, és a segédeszköz egyáltalán nem rezeg.

A kisebb átmérőjű anatómiai forma a kezdőknek vagy azoknak is tetszeni fog, akik nem szeretik a nagy megtöltést. A lekerekített csúcs vajszerűen csúszik a fenékbe, és értékelni fogja a hosszabb, kúpos szárat is, amely ott tartja az eszközt, ahol kell. A popsidugó kezelését megkönnyíti a stabil talp is, amely tökéletesen illeszkedik a fenékpofák közé. A modellt kényelmesen viselhetőnek találtuk, és még hosszú sétálás közben sem csúszik ki, így nyugodtan elviheti sétálni.

A vibrátor bársonyosan puha szilikonból készült. Ezt a nem porózus anyagot szeretjük legjobban erotikus játékokhoz, mert könnyen tisztán tartható, és síkosítóval kenve kiválóan csúszik. Ráadásul az orvosi szilikon nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran találkozunk vele az egészségügyben.

Mindazok, akik szeretik az intenzív stimulációt, beleszeretnek az erős rumbly vibrációba. Az eszköz 7 rezgésmóddal rendelkezik, amelyek között megtalálhatóak a klasszikus rezgések és a különféle pulzusmódok. És amikor átkattint a 8. módba, az análdugó rezgése leáll, és a kifinomult nyomásfunkció, a Power Plus Pressure Mode várja Önt.  Élvezni fogja a kísérletezéssel teli kalandos pillanatokat.

A vibrációs Bionic Pressure Rimming análdugó teljesen vízálló, így akár a medencében is úszhat vele. Kiemeljük a csendes, diszkrét üzemmódot és a modern mágneses USB-töltést is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bionic Pressure Rimming vibrációs análdugó (14,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem