Betöltés...

Tenga Egg Shiny Pride Edition maszturbátor (7,5 cm)

Ár: 2.190 Ft

A népszerű világhírű TENGA márka minden évben kiad egy speciális, limitált szériás maszturbációs tojást   a Pride hónap tiszteletére. Ezúttal azonban egy új Tenga Egg Shiny Pride Edition maszturbátor modell váltja fel, amely felkerült a gyártó állandó kínálatába . Ez a játék nem csak az LMBTQ közösség tagjainak és támogatóiknak szól, hanem mindenkinek , aki szereti a legteljesebb mértékben élvezni az életet, és bővíteni szeretné kütyügyűjteményét .

A maszturbátor feltűnő tojásformájú , amely csodálatosan 25 cm hosszúságúra nyújtható, és így alkalmazkodik a férfi büszkeséghez. A hihetetlenül rugalmas és kellemes TPE anyag , amelyet hőszabályozó tulajdonságai miatt is imádni fog, gondoskodik erről. A játék gyorsan alkalmazkodik és felmelegszik a testhőmérséklethez , így a férfiak maximálisan ellazulnak önkielégítés közben.

A játék szivárványlángokra emlékeztető dizájncsomagolása felfedi a tojás belsejében megbúvó szerkezet formáját. A napsugarakat idéző textúra elsősorban a makkot kényezteti az érzékeny kantárral együtt, és izgatja az intenzív stimulációra vágyó férfiakat. Ezenkívül a pénisz masszírozza a tojás közepén lévő kiemelkedést , amely a felkelő napot szimbolizálja, ami fokozza a kellemes élményt , és közelebb viszi a férfiakat a kívánt orgazmushoz . Azok a férfiak, akik partnerükkel közös játékban szeretnék használni az eszközt , kifordítják a maszturbációs tojást, az ujjukra teszik, és a csiklóját , esetleg mellbimbóit kényeztetik a kifinomult kiemelkedésekkel.

Kompakt méreteinek és vízálló felületének köszönhetően az eszköz kiválóan alkalmas a zuhany alatt, a medencében vagy akár a tengerben való vízi kalandokhoz is. Uraim, engedjék szabadjára a fantáziájukat, és teszteljék a tojást egy nem mindennapi helyen , ahol még soha nem próbáltatok maszturbálni. Vonja be a másik felét a maszturbátorral való játékba. Ennek köszönhetően egy hegyi kirándulás vagy egy közös nyaralás felejthetetlen élménnyé válik.

A Tenga Egg Shiny Pride Edition maszturbátor egyike azoknak az eldobható eszközöknek , amelyeknek az első használat után a szemétbe kell kerülniük. De rájöttünk, hogy még ha a játék elveszíti is az alakját, alapos mosás után továbbra is használhatja .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Egg Shiny Pride Edition maszturbátor (7,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem