Betöltés...

Oninder rotációs vibrátor mobil alkalmazással (23 cm)

Ár: 65.360 Ft

Az Oninder Luxus forgó csiklóvibrátort az elegáns letisztult dizájn, az exkluzív gyöngyházas szilikon anyag és a játék közben nem akad el megbízható forgó funkciója miatt kedveltük. A vibrátor, mint a kínálatunkban szereplő kevés modellek egyike , mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető. Az Appka egyedülálló abban, hogy személyes profil létrehozása után nyilvános csevegőterületet kínál. Az egyedülállóknak így esélyük van új partnerrel találkozni.

Az Oninder mobilalkalmazást egyszerűen, intuitív módon, ingyenesen letöltheti a Google Playen és az App Store-on keresztül a dobozon belül vagy a galériánkban található QR-kód segítségével . Szeretjük az alkalmazásban, hogy nem szakítja meg automatikusan a kapcsolatot , így a legjobb esetben sem veszíti el a kapcsolatot. Az áttekinthető menüben megtalálható például a klasszikus módú program, melynek köszönhetően a mobil képernyőjén egyetlen ujjérintéssel válthatunk rezgésmódot. Szórakoztunk a hallgatási funkcióval is, amely például az ambient zenére vagy a partnered hangjára reagál. A mobilalkalmazást akkor is használhatja, ha párjával a hálószobában tartózkodik, még akkor is, ha több ezer kilométerre van egymástól. A másik fele a világ bármely pontjáról irányíthatja a vibrátort.

Az egyedülállók létrehozhatják személyes fiókjukat az elegáns alkalmazásban, elkezdhetik keresni az Oninder kütyü más felhasználóinak profiljait külföldről, és megoszthatják tapasztalataikat az erotikus játékokkal egy nyilvános csevegőszobában . Hangüzeneteket vagy erotikus fotókat is válthatnak, és távolról irányíthatják egymás játékait. Az alkalmi flörtölés vagy a közvetlen virtuális szex egy ismeretlen idegennel serkenti a libidót, és igazán forró pillanatokat szerez. A szerzők tökéletesítették a közösségi hálózatot, és gondoskodnak arról, hogy a potenciális szexuális partnerek hasonló személyiségjegyekkel és erotikus preferenciákkal rendelkezzenek. A személyes profilban kitöltött adatokat ezért próbálják párosítani a megfelelő adeptusok algoritmusaival, akik alkalmasak az alkalmi szex iránt érdeklődőknek, de akár komoly ismerkedésre is.

Hajlított hegyével a tömör testű vibrátor gyönyörűen stimulálja a G-pontot , amely a hüvely egyik legérzékenyebb helye. Megállapítottuk, hogy a vibrátort elég mélyre kell behelyezni ahhoz, hogy a rugalmas , de hosszabb klitorisz kitüremkedés pontosan a csiklót célozza meg. Ezért jól jönnek azok a nők, akik szeretik az A pont mély feltöltését és stimulálását.Az elülső hüvelyfalon, kicsit a méhnyak felett található. A szerszám kezelését az ergonomikusan kialakított markolat is megkönnyíti, magasított gombokkal, amelyek sötétben is érezhetők.

Szexjátékokhoz a puha szilikon anyagot szeretjük a legjobban, mert nem okoz allergiás reakciókat, könnyen tisztítható és kenés után is remekül siklik . Nem ez a helyzet az Oninder vibrátorral, ami abból a szempontból is sajátos , hogy kicsit gumiszerű és gyöngyszem van benne.

A vibrátor erős dübörgő rezgéseket kapott, amelyek mélyen behatolnak az izmokba, és az egész medencefenéket vérbe veszik . És amikor a nők bekapcsolják a 4 sebességes forgási funkció egyikét a vibrációra, elragadó eksztázisba kerülnek. A játékot két erős motor hajtja. Az egyik a hüvelyi rész csúcsán található, a másik a csikló nyúlványában rejtőzik. A nőknek szánt vibrátoros játékok 9 vibrációs módot fűszereznek, amelyek megegyeznek a hüvelyi részben és a hegyben . A forgó funkció ellenére a vibrátor meglehetősen halk üzemmóddal rendelkezik, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat.

A vízálló kezelésnek köszönhetően hívd el a készüléket vízi játékokra , és fűszerezd meg az intim pillanatokat, például a reggeli zuhany alatt. Kisütés után egyszerűen töltse fel a vibrátort USB-kábellel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Oninder rotációs vibrátor mobil alkalmazással (23 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem