Betöltés...

Oninder páros vibrátor mobil alkalmazással

Ár: 60.405 Ft

Az Oninder luxusos párvibrátor az erotikus kollekciót bővíti azon párok számára, akik szex közben szorosabb behatolásra vágynak, és olyan gyengédebb rezgésekkel  rendelkezőjátékot keresnek, amelyek nem hatolnak be mélyen a testbe, és nem zsibbasztáj el az érzékenyebb nők csiklóját. Lenyűgözött minket a vibrátoron található szokatlan gyöngyházfényű szilikon, amelyhez hasonló modell nincs kínálatunkban. A vibrátort egy egyedi mobilalkalmazással is vezérelheti, amely többek között nyilvános chat funkciót is kínál. Az egyedülállóknak így esélyük van új partnert találni.

Az Oninder mobilalkalmazás játék közben nem szakítja meg automatikusan a kapcsolatot, és a telefonnal vagy táblagéppel való párosítás sem tartja fel sokáig. Az alkalmazás ingyenesen elérhető a Google Playen és az App Store-ban, a doboz belsejében vagy a galériánkban található QR-kód beolvasásával töltheti le. Az alkalmazásban számos ötletes módot talál. Szex közben különösen tetszett nekünk a Classic mode program, melynek köszönhetően a kijelzőn egyetlen ujjérintéssel válthatunk rezgésmódot. Sok mókát élvezhet a Listen móddal is, amely külső hangra vagy zenére reagál. Használhatják a mobilalkalmazást, amikor Ön és partnere együtt van, vagy a távoli előjáték változatosabbá tételére.

Amikor pedig létrehoz egy személyes online profilt az alkalmazásban, kereshet más Oninder-felhasználók profiljában a világ minden tájáról, és megoszthatja velük pikáns, szexjátékokkal kapcsolatos élményeit a nyilvános csevegőszobában. Hangüzeneteket vagy fényképeket válthatnak egymással, irányíthatják egymás játékait a fél világon keresztül, és az intim pillanatokat kötetlen flörtöléssel fűszerezheti. A személyes ismeretség iránt érdeklődők ennek a közösségi hálónak köszönhetően új partnerre találhatnak. Az alkalmazás készítői arra is gondoltak, hogy a potenciális szexuális partnerek hasonló személyiségjegyekkel és erotikus preferenciákkal rendelkeznek. A személyes profiljában kitöltött preferenciákat így megpróbálja összeegyeztetni az Ön számára megfelelő adeptusok algoritmusaival. A létrehozott személyes profil névtelen, és megfelel a GDPR-nak és az összes európai adatvédelmi előírásnak.

A páros vibrátor további előnyei közé tartozik az anatómiai forma, amely a rugalmas ízülettel kombinálva alkalmazkodik a női öl egyéni anatómiájához. A hüvelyi rész a rugalmas ízületnél szűkül, így a játék nem csúszik ki a testből szex közben. A szélesebb, pufók hegye stimulálja a G-pontot, és a csiklókar ahol egy intuitív kezelőpanel található, egyidejűleg stimulálja az egész csiklót.

A kellemes tapintású, matt szilikonba már az első simogatás után beleszeret. Érintésre ez az exkluzív és specifikus szilikon anyag egy kicsit a gumira emlékeztet, a gyöngyházfényű felület pedig egy csipetnyi luxust ad a segédeszköznek. A vibrátort könnyű tisztán tartani, és nagyra értékeljük a szilikon antiallergén tulajdonságait is.

Az érzékenyebb nők, akik nem tudják elviselni a csikló intenzív terhelését, értékelni fogják az erősebb buzzy rezgéseket. Ezek nem stimulálják olyan mélyen a csiklót, mint az erős rumbly rezgések, hanem főleg azt a helyet izgatják, ahol érintik. A két csendes vibrációs motorral felszerelt segédeszköz 9 vibrációs programot kínál, melyeket akár manuálisan is vezérelhet a csiklókaron, akár a fent említett mobilalkalmazás segítségével.

A vibrátor teljesen vízálló felülettel rendelkezik, így akár egy vízzel teli fürdőkádban is élvezheti szex vagy szólójáték közben. Ha pedig a játék lemerül, a mágneses USB-kábellel újratöltheti.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Oninder páros vibrátor mobil alkalmazással" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem