Betöltés...

Crackers meglepetéssel Sexy Surprise

Ár: 7.390 Ft

A Crackers Sexy Surprise első pillantásra úgy néz ki, mint egy nagy cukorka . Ám amint erősen meghúzod mindkét végét, a papírcsomagolás elszakad, és izgalmas meglepetés esik ki az ajándékokból.
A csomagban 2 db becsomagolt tekercset talál. A férfiaknak szánt ezüst változat három kaparós sorsjegyet tartalmaz. Mindegyiken kilenc doboz található, amelyek megkarcolva erotikus pozíciókat mutatnak be. Az elv hasonló a többi sorsjegyhez - ha törlés után három egyforma képet látsz, akkor az adott szexpozíció "nyer", és kipróbálhatod .
A férfi cukorka szív alakú piros konfettit és rugalmas TPE anyagból készült átlátszó erekciós gyűrűt is tartalmaz, amely kellemes öleléssel öleli át a férfi büszkeségét. Ez erősíti az erekciót , és biztosítja, hogy a pénisz minden további érintésre érzékenyebb legyen.



A piros női cukorkában egy kis vibrációs patront találsz , ami erős rezgésekkel lep meg . Ez a miniatűr vibrátor egy rezgésmóddal egy felemelt fekete gombbal kapcsolható be, és ezzel stimulálhatja mellbimbóit , csiklóját vagy péniszét . Méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted és elrejtheted például pénztárcában vagy nadrágzsebben .
Emellett a hölgyek aranyos rózsaszín szívkonfettit és hat erotikus pozíciót ábrázoló rajzos játékkockát is várhatnak a csomagjukban. A partnerek elkezdik kitölteni azt, amelyik a kockadobás után esik.



Ha több inspirációra vágysz szex közben, akkor más pozíciókkal is megfűszerezheted a játékodat, amit mindkét crackerben kis kártyákon találhatsz.
A kekszet remek ajándék a párodnak évfordulók és születésnapok alkalmából, de olyan barátoknak is, akiknek szeretnél valami ötletes ajándékot adni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Crackers meglepetéssel Sexy Surprise" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem