Betöltés...

Üreges felcsatolható strap-on Jim (18,5 cm)

Ár: 18.575 Ft

A szélesebb átmérőjű , közepesen erős vibrációjú Hollow Vibrating Strap-on Jim nagyszerű választás problémás erekcióval küzdő férfiaknak, vagy azoknak, akik nagyobb péniszre vágynak, hogy intenzívebben megtöltsék partnerük hüvelyét vagy fenekét . A tökéletesen illeszkedő állítópántokkal ellátott pántot a szerepcsere során is élvezhetjük, melynek során a férfiak teljes mértékben odaadják magukat partnerüknek, és élvezik a prosztata érezhető behatolását és stimulálását . A szerszám játék közben a helyén marad és nem mozdul. Tetszett a praktikus klip is, amellyel a vezérlőt a derékövre rögzíthetjük.

Imádjuk A valósághű vibrátorokat részletes makkú és duzzadt erekkel, mert szinte megkülönböztethetetlenek egy élő pénisszel . És nincs ez másként a felcsatolható Jimmel sem. A készülék speciálisan ívelt teste örömet okoz azoknak a nőknek, akik imádják a hüvely elülső falának ingerlését és a G-pont stimulálását.A görbület a prosztatát is célozza. A P-pont masszázs során a férfiak életük legerősebb orgazmusát élik át, amitől függővé válnak. A játék átmérője szélesebb, de a lekerekített hegyének köszönhetően kényelmesen behelyezhető a hüvelybe és az aljába . Annak érdekében, hogy a pánt kényelmesebben illeszkedjen egy ki nem bontott péniszre, azt javasoljuk, hogy a férfiak használjanak egy csepp vízbázisú síkosítót .

A pánt kiváló minőségű és kemény tapintású PVC anyagból készült, amely nem tartalmaz ftalátokat. Az üreges vibrátor rugalmas és puha, ha megnyomják. A gyártó azonban arra gondolt, hogy rögzítés közben is megerősíti a hevedert, ezért praktikus habhengert talál a csomagban. A férfiak is lerövidíthetik ezt a merevítőt, és a péniszük hosszához igazíthatják az üreges, kitöltetlen helyet.

A tartós heveder szinte minden testtípushoz passzol, férfiakhoz és nőkhöz egyaránt. A pántok nem lazulnak ki viselés után, így játék közben nem kell állítani. Nekünk tetszik, hogy a piacon a legtöbb versenytárs modellel ellentétben a csúszókapcsok segítségével lazíthatjuk vagy megfeszíthetjük a pántokat. A heveder csábítóan néz ki a testen, és szexi segget varázsol.

A vibráló test kellemes rezgésekkel vibrálja a vibrátor hegyét , amit erősebb zümmögésnek neveznénk. Tetszeni fog az egyszerű rezgésszabályozás a forgókerékkel is. Az intenzitásukat a leggyengébbtől a legerősebbig simán beállíthatja a vezérlőn. A képzeletbeli vibrációs patront két mikroceruza AAA elem tölti fel, amelyeket a csomag nem tartalmaz. A zajszint eléri a 60 dB-t , így játék közben alig hallani a néma készüléket .

A pánt vízálló felülettel rendelkezik, így könnyen tisztán tarthatja. Egyszerűen öblítse le vízzel a szennyeződést vagy a kenőanyag-maradványokat a készülékről.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Üreges felcsatolható strap-on Jim (18,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem