Betöltés...

Mini masszázsvibrátor szilikonból Tiny Wand III (12 cm) + ajándék Síkosító gél Karamell 15 ml

Ár: 12.215 Ft

A kiváló minőségű Tiny Wand III masszázsfej egyedülálló a rezgések erejében , és mini mérete ellenére a legerősebb teljesítményével felülmúlja a drágább versenytárs modelleket a piacon. A vibrátor további egyedi jellemzői közé tartozik a teljesen szilikon kialakítás a kényelmesebb kezelés és a könnyebb karbantartás érdekében, valamint a rezgések csökkentése a fogantyúra. A játék alkalmas egyéni vagy partnerjátékra , és azoknak a nőknek is ajánljuk, akik első játékukat keresik.

Az ergonomikus recézett fogantyúval ellátott masszázsfej tökéletesen illeszkedik a tenyerébe, és kényelmesen fogható. A fejjel való játékot megkönnyíti az extra rugalmas fej , amellyel a nő minden helyzetben elérheti a csiklót, önkielégítés és szex közben egyaránt. A legnépszerűbb erotikus pozíciók a masszázsfejnél az oldalsó vagy hobbi pozíció , amikor a nő a csiklóján tartja a vibráló játékot, és ezzel egyidejűleg beállítja a lökések ritmusát.

Szívesen irritáljuk a nyakunkat, mellbimbóinkat , alhasunkat, a végbélnyílás környékét vagy a comb belsejét is a készülékkel. Az urak élvezni fogják a makk vagy az érzékeny szeplők masszírozását, és kellemes érzést fognak tapasztalni, amikor a fej végigfut az egész péniszen. A nők masszázsfejjel is kényeztethetik partnerük heréit, perineumát vagy a fenék bejáratát a mélyorál során. A még kellemesebb érzésekért vigyél a játékaidba egy vízbázisú síkosító gélt , melynek köszönhetően a vibrátor gyönyörűen siklik majd a bőrön.

A gyártó az egész szerszámot kiváló minőségű szilikon anyaggal borította, így szuper puha érzésnek számíthat a testén és a kezében. A legtöbb masszázsvibrátornak csak a masszírozó része van szilikonnal bevonva, a test többi része pedig ABS műanyagból készült. A teljesen szilikon kialakításnak köszönhetően ez a modell könnyebben használható és higiénikusan tisztán tartható, mivel nincsenek ráncai, amelyekben szennyeződés vagy kenőanyag halmozódna fel.

A piacon kapható masszírozófejek 80%-ának látható recés nyaka is van, ami megköveteli a karbantartásukat. A Tiny Wand III masszázsfejjel ez a probléma a sima gyűrűs nyaknak köszönhetően megszűnik. A vízálló kezelésű eszközt elég egyszerűen beszappanozni, tiszta vízzel leöblíteni és szárazra törölni.

Az is gyakran zavarja az embereket, hogy a masszírozófejek bizsergetik a kezüket, mert a rezgések átkerülnek a nyélre. A Tiny Wand III modellben a rezgések nem teljesen megszűnnek a markolatrészben, de a szerszám átgondolt kialakításának köszönhetően a nyél kevésbé rezeg, mint a hasonló modelleknél.
 
Sok masszázsfejnél gyengébb rezgésekkel is találkozhatsz, ami nem elég a nők megelégedésére. Ahogy már említettük, a Tiny Wand III modell intenzíven serkenti a csiklót erős dübörgő rezgéseivel. Ugyanakkor az érzékenyebb nők is elviselik a legalacsonyabb rezgésszintet. A vibrátorral többszörös orgazmust is élvezünk, mert az erős, de kellemes rezgések nem zsibbadják el a csiklót. A masszírozófejjel ellátott játékokat 10 különböző rezgésmód is kellemesebbé teszi, melyeket egyetlen vezérlőgombbal válthat át.

Kiemeljük a csendes működést is, ami nem ébreszti fel a panelház vékony falai mögött sem a gyerekeket, sem a szomszédokat. Ha pedig a masszírozófej kimerül, a modern USB töltés segítségével újratöltheti.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mini masszázsvibrátor szilikonból Tiny Wand III (12 cm) + ajándék Síkosító gél Karamell 15 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem