Betöltés...

Tenga Vacuum Gyro Roller rotációs maszturbátor (20 cm)

Ár: 118.900 Ft

Számos automata maszturbátor létezik a piacon. Egyesek vibrálnak vagy fel-le mozognak, míg mások szívnak vagy rotálnak a maszturbációs hüvellyel a tengely körül. A japán Tenga gyártó azonban ennél is tovább ment, és egyesítette a két legkelendőbb szívó és rotáló eszközt. Így született meg a forradalmi Tenga Vacuum Gyro Roller maszturbátor, amelyet manuálisan vezérelhet, vagy választhat az előre beállított automatikus programjai közül.

Egy ujjal játékosan vezérelheti a forgatást. Nincs más dolga, mint a vezérlőgombbal kiválasztani egyet a 4 forgatási program közül. De a beépített gyrosenzor (giroszkóp) lehetővé teszi a maszturbátor rotálásának szabályozását akár a játék balra vagy jobbra billentésével is. Ha a teste felé vagy magától elfelé dönti, megváltoztatja a forgási sebességet. A maszturbációs hüvely belső kiemelkedései tehát nem izgatják a péniszt a klasszikus fel-le mozdulatokkal, hanem forgásuknak köszönhetően körbe-körbe masszírozzák a férfi büszkeségét. Uraim, ha ehhez hozzáadják a szívó funkciót, ami befelé szívja a hímtagot, majd szó szerint kiköpi, akkor egy ujjpattintással orgazmust érhetnek el.

A szívó funkció erős negatív nyomást hoz létre a maszturbációs hüvely belsejében, amelyet a stimuláció során bármikor kiengedhet és csökkenthet az R gomb megnyomásával. A Tenga Vacuum Gyro Roller összesen 6 szívóprogrammal rendelkezik. Ezek közül kettő a klasszikus állandó stimulációt képviseli különböző szívási intenzitásban. A következő négy program a szakaszos szívás ritmikus mintáit kombinálja.

A csomagban talál egy eldobható maszturbációs hüvelyt jellegzetes spirális hornyokkal. Amikor elkezdenek forogni, szó szerint pörögnek a pénisz körül, és vékony recéikkel kényeztetik azt. A szívás bekapcsolásakor a szűk maszturbátor a negatív nyomás miatt még szűkebb lesz. A férfiak ezért élvezni fogják a szoros fogást, amitől férfiasságuk még jobban vérbővé válik.

Használat után kidobja az eldobható maszturbációs hüvelyt, de az automata adapterhez néhány forintért vásárolhat más kompatibilis maszturbátorokat. Az egyes darabok a csomagolás színében és a belső kiemelkedésekben különböznek egymástól. Próbálja ki mindegyiket, és találja meg kedvencét.

A fekete, automata rész, amit vezérlőegységnek is nevezhetnénk, erős és strapabíró ABS műanyagból készült. A puha TPE anyagból készült, eldobható maszturbációs hüvelyek rugalmasak és kellemes tapintásúak.

A Tenga Vacuum Gyro Roller maszturbátoron csendes motorját is nagyra értékeljük. A forgó morgása nem jut át a lakás falain túlra.

Ha pedig segédeszköze lemerül, húzza ki a tápkábelt a dobozból, válasszon egyet a hat végadapter közül az elektromos aljzathoz, és hagyja töltődni a maszturbátort.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Vacuum Gyro Roller rotációs maszturbátor (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem