Betöltés...

Melegedő masszázsfej Couple Play három feltéttel (21,5 cm)

Ár: 19.285 Ft

A Couple Play masszázsfej a G-pont, a pénisz és a makk stimulálására szolgáló három tartozékkal, a szuper melegedő funkció és az áttekinthető digitális kijelző által is örömet okoz. Az intenzív vibráció hat intenzitásban és 12 vibrációs programban kielégíti a vibrációs segédeszközök legigényesebb szerelmeseit is. Multifunkcionális használatának köszönhetően a játékot leginkább a kíváncsi párok fogják szeretni, akik minden egyes erogén zónájukat felfedezik vele.

A nagyszerű melegedő funkció, amelynek köszönhetően a fej maximum 42 °C-ra melegszik fel, ennek a modellnek a legnagyobb előnye. A meleg hő és az erős rezgések kombinációja intenzíven növelik az intim részek vérbőségét, ezért gyorsabban éri el az orgazmust, mint valaha. Ezt különösen értékelni fogják azok a nők, akik nem élnek át a hüvelyi csúcspontot, és ennek eléréséhez stimulálniuk kell a csiklót.

További hab a tortán a 3 cserélhető tartozék, aminek köszönhetően a masszírozó fejet G-pont vibrátorrá alakíthatja. A másik tartozék kis alagútnak tűnik, belül jellegzetes, lekerekített kiemelkedésekkel, és alkalmas a pénisz hegyének masszírozására a masszázsfejjel. Az utolsó, kettős fog alakú feltét belső kiemelkedésekkel egy Lego figura tartalék kezét idézi, de ez ne tévessze meg. A tartozék kellemesen megragadja a férfi büszkeségét, és fel-le mozgás közben az egész pénisz masszírozható vele. A férfiak ezt nemcsak önkielégítéskor értékelik, hanem orális szex közben is. A gyökéren lévő vibráció és a makk kantárján lévő, gyengéd nyelv kombinációja minden férfit az orgazmus mennyországába viszi.

A Couple Play eszköz a közepes méretű masszázsfejek közé tartozik. Rendhagyóan szögletes és lapított fogantyúja, átlátható digitális kijelzővel, jól illeszkedik a kézbe. Utána a rugalmas lengőfej következik, melynek köszönhetően a játék bármilyen pozícióban alkalmazkodik a testéhez. Az eszköz tehát tökéletesen illeszkedik két partner teste közé, a nők pedig kényelmesen elérhetik vele a csiklót akár ülve vagy négykézláb is.

Az ABS műanyagból készült, tömör maggal rendelkező masszázsvibrátor bársonyosan sima felületű, kiváló minőségű szilikon anyaggal van borítva. A szilikon hipoallergén és nem porózus. Könnyen tisztítható, síkosítás után jól csúszik.

Nagyra értékeljük az erős vibrációt 6 intenzitással és 12 vibrációs programban, amelyek kielégítik mind az érzékeny csiklójú nőket, mind az extrém stimuláció gyakorlott ínyenceit és szerelmeseit. A gyártó által a masszírozó fejnek adott durva rezgések még a legalacsonyabb intenzitáson is kifejezettek és kellemesek.

A segédeszköz erős, mégis halk vibrációs motort kapott a gyártótól, amit senki sem hall meg a hálószobája ajtaja mögött. Emellett a mágneses USB-töltésnek köszönhetően a masszázsfej teljesen vízálló. Ezért vigye be a kádba, és élvezze az orgazmusos kikapcsolódást a panellakás fürdőjében. Ha sikerül nem nyögni hangosan, a szomszédok nem fognak tudni vibrációs gyönyöréről.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Melegedő masszázsfej Couple Play három feltéttel (21,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem