Betöltés...

SoloSuction Pro vákuum pumpa maszturbációs hüvellyel

Ár: 38.885 Ft

SoloSuction ProA SoloSuctionPro automatikus vákuumszivattyú maszturbációs hüvelyével jól tömít és gyorsan szív. A férfiak ezért könnyen elérhetik vele a szilárd erekciót, és élvezhetik a szuper maszturbációt, ha mesterséges vaginával kombinálják.A nyomást 5 programmal állíthatja be , amelyek a leggyengébb intenzitással kezdődnek és a legerősebbnél végződnek.
SoloSuction Pro A szívást bármikor szüneteltetheti vagy feloldhatja a gombok segítségével. Ha össze kellene foglalnunk a SoloSuction Pro vákuumszivattyúról szóló véleményünket, azt mondanánk, hogy tetszik a minőségi kialakítása nagyszerű áron és a használatának általános élménye. A 2in1 funkció, ahol a játékot az erekció elősegítésére, valamint a szívó maszturbátorra is használhatja, nem látható hasonló modellekben. Ezért ajánljuk ezt a modellt minden olyan férfinak, akinek már van otthon vákuumszivattyúja, és aki jól érzi magát a vákuumstimulációval. SoloSuction Pro Ráadásul a SoloSuction Pro-valszületésnapi, évfordulós vagy karácsonyi ajándékkal is pontot tehet. A vákuumszivattyúszívóteljesítményét a felvétel előtt a klasszikus tesztelés mellett egy speciális stressztesztnek vetettük alá .
SoloSuction Pro A henger nyakára egy selyemzsákot helyeztünk, amely a vákuum hatására eltört. A SoloSuction Pro automata vákuumszivattyú fekete mandzsettával használható a pénisz jobb vérkeringése érdekében, ami feszesebb erekciót eredményez. De ha a mandzsettát egy mesterséges vaginával cseréli ki, a játékot automatikus maszturbátorrá alakítja, amely orgazmushoz juttatja a férfiakat. Mind a klasszikus, mind a maszturbációs mandzsetta puha, rugalmas és selymes TPE/TPR anyagból készült. Maga a vákuumszivattyú kemény ABS műanyagból készült, amely a legerősebb vákuumnak is ellenáll.

A henger használható belső része 18 cm hosszú, átmérője pedig 6,7 cm, így a szerszámot még az átlagon felüli férfiak is használhatják.A két mandzsetta szinte a henger szélességéig terjed. Az5 előre beállított programmal rendelkező vákuumszivattyú lehetővé teszi a férfiak számára, hogy a vezérlőgomb segítségével fokozatmentesen beállítsák az öt szívóerősség egyikét.A kiválasztott vákuumintenzitás ezután vagy csak kellemesen megduzzasztja és érzékenyebbé teszi apéniszt, vagy segít a merevedési zavarban szenvedő férfiaknak , hogy szilárd erekciót kapjanak.
A játékot tehát nem csak a farkad helyzetbe hozásához, hanem az előjátékhoz is értékelni fogod. A minőségi kialakításnak és a vezérlő rész egyszerű lecsavarozásának köszönhetően könnyen lemoshatod a játékot. Nemcsak az átlátszó hengervízálló, hanem a csomagban található két mandzsetta is.

Értékelni fogja a motorkerékpár halk zúgását is játék közben, amely nem zavarja meg az izgalmakat, és nem hallatszik a hálószoba ajtaján kívülről. Ha pedig a játék lemerül, egyszerűen töltsd fel a mellékelt mágneses USB-kábellel.

Vigyázat Az erekciótámogató vákuumszivattyút nem használhatják véralvadási rendellenességben szenvedő férfiak vagy vérhígítót szedő urak. Ezért a vákuumszivattyú használata előtt konzultáljon orvosával. Ha bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat érez a használata során, állítsa le a szívást vagy csökkentse a vákuum intenzitását.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SoloSuction Pro vákuum pumpa maszturbációs hüvellyel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem