Betöltés...

Crystal Sparkle öntapadó kövek testre

Ár: 3.915 Ft

A Crystal Sparkle Öntapadó kövek a testen egy eredeti ékszer , amely fűszeressé teszi az erotikus fehérneműt és a fesztiválruhákat. A dekoltázsba vagy erogén zónákra ragadt strasszok gyönyörűen kiemelkednek a fotókon és az erotikus videókon.
De használhatod a testen lévő matricákat dögös szerepjátékokhoz, Halloween jelmezhez vagy professzionális fotózásokhoz. Velük a nők könnyen ellenállhatatlan hercegnőkké, tündérekké és manókká válnak.



Inkább kombináljuk a strasszokat erotikus fehérneműkkel , amelyeket fesztiválokon viselünk. A nyakkivágásból kihívóan kikandikáló harisnyakötő övek, hevederek és pántos melltartók széles választéka vonja magára a kívánt figyelmet a strasszokkal együtt. Szóval hölgyeim, vessétek fel gátlásaitokat, és vessétek a fejet. Az öntapadó Crystal Sparkle strasszokkal úgy fogsz ragyogni, mint az éjszakai égbolt legfényesebb csillaga.
Annak érdekében, hogy a kövek jól tapadjanak az arcra vagy a testre, javasoljuk, hogy tiszta, száraz és zsírtalanított bőrre ragasszák fel őket smink nélkül. Ne használjon köveket érzékeny vagy allergiás bőrre.



A szokatlan kristály színű ékszer gyönyörűen irizáló tükröződésekkel rendelkezik, és gyönyörűen csillog a napon.
Nagyra értékeljük az ismételt felhasználás lehetőségét is. Javasoljuk, hogy legyen kéznél egy speciális hipoallergén vagy orvosi testragasztó, amellyel akár tizedik alkalommal is felragaszthatja a strasszokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Crystal Sparkle öntapadó kövek testre" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem