Betöltés...

Pink Baddie rózsaszín világító bilincsek lábra

Ár: 11.470 Ft

A Pink Baddie erotikus bilincs lábra szexinek és játékosnak tűnik, és minden könnyű játék szerelmesét elragadtatja, akik még a sötétben is nagyszerű kilátást szeretnének kapni a partnerükre. Megszerettük a kiváló minőségű és strapabíró kivitelezést, valamint a viselet közbeni kényelmet. A bilincs nappali fényben gyönyörű élénk rózsaszín színű, megvilágítás után pedig a fluoreszkáló felületkezelésnek köszönhetően lágy neonsárga-zöld árnyalatát élvezheti. Kombinálhatja a lábbilincset a  Pink Baddie kézbilinccsel is ugyanabból a kollekcióból.

Javasoljuk, hogy a bilincset hagyja napfényben, vagy világítsa meg lámpa alatt. A világító erotikus eszközök és fantáziaelemek legnagyobb rajongói a hálószoba ablakpárkányára tehetik a bilincset, hogy mindig "feltöltve" és készen álljon a kéjes előjátékra. Lámpaoltás után a segédeszköz nem világít olyan intenzíven, mint a többi világítós modell, viszont a neonrózsaszín árnyalatnak olyan intenzív színe van, hogy akkor is látni fogja a sötétben, ha elfelejtette megvilágítani a bilincset.

A bilincsek kiváló minőségű, vegán poliuretán bőrből készültek, ami első ránézésre szinte megkülönböztethetetlen a valóditól. Ez a kellemes tapintású anyag használat közben nem hámlik le, így megfelelő ápolás mellett sokáig szépek maradnak a bilincsei. Megállapítottuk, hogy a bilincsek újként szilárdak, de nem dörzsölik a bőrt, és a műbőr idővel megpuhul. Emellett a puha poliészter bélés elképesztő kényelmet ad a bilincseknek. A vastagabb, fém összekötő lánc nem tartalmaz nikkelt, ezért nem okoz allergiás reakciókat.

Örömünkre szolgál, hogy az univerzális méretű, állítható pántoknak köszönhetően a bilincs nőknek és férfiaknak egyaránt megfelel. Ezt professzionális dominánk, Lady Viktoria is értékeli, aki gyakran használja az eszközt BDSM szalonjában. Az összetéveszthetetlen rózsaszínű bilincs a nőiesedésre vágyó férfiak körében is nagyon népszerű.

A bilincsek közepesen vízálló felülettel rendelkeznek, így könnyen tisztán tarthatja őket. Nedves ruhával törölje le az esetleges szennyeződéseket, majd hagyja megszáradni a segédeszközt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pink Baddie rózsaszín világító bilincsek lábra" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem