Betöltés...

Rainbow Fairy öntapadó kövek arcra és testre

Ár: 3.305 Ft

A találó Rainbow Fairy névre keresztelt öntapadó strasszokkal a nők minden buli sztárjaivá válnak. A strasszok csábítóan és érzékien ragyognak a szemkörnyéken és díszítik a homlokot. Így tökéletesítik a jellegzetes fesztiválsminket . A hölgyek egyetlen pillantással megnyerik párjukat.
Egy díszes ékszer egészíti ki a fesztiválruhát, de fehérneművel kombinálva is lenyűgözőek. Szeretjük, ha az arc mellett a test más részeit is díszítheti fényes strasszokkal. A hölgyek a dekoltázsukra, a mellükre és a köldökükre is felragaszthatják, vagy díszíthetik a körmüket . Fokozza testük érzékiségét, és tökéletes csábítójátékot játszanak.



Maga a kövek felhordása egyszerű . Ahhoz azonban, hogy a kis ékszer egész éjszaka az arcon maradjon, javasoljuk, hogy a köveket száraz, zsírtalanított és sminkmentes arcra ragasszuk fel smink nélkül. Ne használjon köveket érzékeny, allergiára hajlamos bőrön.
Nagyra értékeljük , hogy a köveket többször is használhatja . Miután eltávolította az ékszert a bőrről, helyezze vissza az ékszert a hátlapra. Ha az öntapadó réteg nem tart, akkor egy csepp alkoholos kozmetikai törlővel tisztítsa meg a strasszok alsó részét, és használjon nem mérgező testragasztót.



Kiemeljük a termék pontos feldolgozását is. A Rainbow Fairy öntapadó köveket Az Európai Unió területén gyártják, így Ön megbízhat minőségükben és biztonságukban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rainbow Fairy öntapadó kövek arcra és testre" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem