Betöltés...

Clever zöld alsó Celestial, M

Ár: 6.525 Ft

A Clever Celestial rövidnadrágok változatossá teszik azoknak a férfiaknak a ruhatárát, akik jól viselik a minőségi fehérneműt. A rövidnadrágokat kézzel varrják , így megbízhat a precíz kivitelezésben. A férfiak értékelni fogják , ha egész nap viselik őket a munkahelyen, otthon és sportolás közben.
A zöldnek nyugtató hatása van, és kiválóan alkalmas az egyensúly megtalálására. Így az urak még stresszes helyzetekben is szilárdan a kezükben tartják a gyeplőt, és olyan távolságot tartanak, amely segít minden váratlan problémát éleslátással megoldani. Az ilyen magabiztosság a viselkedésükben is megmutatkozik, és mágnesként vonzza magára a nők figyelmét.



Nekünk is tetszik a fehérnemű érdekes kialakítása fekete szegéllyel és a gyártó fehér logója a derékban lévő gumón. Ezenkívül a rövidnadrágot a péniszzseb felett szexi hasíték jellemzi, amely az intim részek felfedezésére csábít.
A derékrész tömör gumija jól nyúlik . Ezért a ruhanemű a helyén marad, és nem csúszik le csípőről, még akkor sem, ha alacsony az ülése . Ennek köszönhetően a modell csábítóan néz ki, és szépen kirajzolódik benne a jól kidolgozott has.



Az elasztikus anyag egész napos kényelmet biztosít, valamint az anatómiailag kialakított péniszzseb , amely fokozza a férfi büszkeségét.


 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Clever zöld alsó Celestial, M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem