Betöltés...

ERCO Racing Car vicces óvszer

Ár: 1.495 Ft

Az ERCO Racing Car vicces óvszer első pillantásra lenyűgöz az eredeti versenyautó motívumával. A férfiak ezért hagyják magukat elragadni azzal a gondolattal, hogy most teljesítették a Forma-1-es kört, és az adrenalin mellett az izgalom is elönti őket. A hölgyek nem tudnak ellenállni az óvszer látványának a kemény péniszen, és vágynak arra, hogy kiszabadítsák a férfi büszkeségét a latex öleléséből.
Az óvszert nem csak a hálószobában használhatja, de nem hagyományos ajándékként is remek lesz a barátainak, akik értékelni fogják kreativitását.



Az anatómiai formájának és a kellemes latex anyagának köszönhetően az óvszer jól illeszkedik és jól tart a péniszen.
Tetszik nekünk az autó részletgazdag kialakítása, amiből nem hiányzik a szponzor hiteles felirata vagy a versenyszám sem. Az egész óvszer kézzel festett, így minden darab eredetit képvisel.



Vásárolhat több vicces óvszert, és meglepheti vele az egész családját, barátait vagy munkatársait. A szuper ár nem terheli meg a pénztárcáját, így marad pénze más nagyszerű ajándékokra is.
Bár az óvszer kiválóan alkalmas csábításra és ajándéknak is, szexre ne használja. Nem véd a terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek ellen. Ezért vegyen egy klasszikus óvszert a közös játékhoz, a viccest pedig hagyja meg csak a szórakozásra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "ERCO Racing Car vicces óvszer" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem