Betöltés...

SKYN Extra Lubricated – latexmentes óvszerek extra síkosítottak (24 db)

Ár: 8.650 Ft

A SKYN márka a szex innovatív megközelítéséről vált híressé. Latexmentes poliizoprén óvszereik sok olyan ember számára tették kellemesebbé a szexuális életet, akik allergiásak a természetes kaucsukra és az abból előállított latexre. Ezért ez az ausztrál márka mindenkit lenyűgöz, aki kiváló minőségű védelmet keres a nemi úton terjedő betegségek vagy a nem tervezett fogantatás ellen.
A bevált anatómiai formának köszönhetően az óvszer könnyen felhelyezhető a péniszre és jól tart. Ha a méretet jól választjuk ki, nem szorít.



Ha szereti a gyors meneteket, de nincs kéznél síkosító gél, akkor értékelni fogja a SKYN Extra Lubricated óvszer 40%-kal nagyobb nedvesítő hatását. Élvezheti a sima és hosszú menetet velük. A fokozott síkosítást a nők is értékelni fogják szülés után, szoptatás vagy menstruáció alatt.
A SKYN óvszerek vékony falukkal is megörvendeztetnek, aminek köszönhetően maximálisan élvezheti a szexet.



Szeretjük az óvszeres doboz gyönyörű dizájnját is, amely luxusosnak tűnik. Az óvszer ezért ajándéknak is alkalmas barátainak.
A nagy, 24 db-os óvszeres csomag sokáig kitart. Azok a párok is hasznosnak találják, akik a nap folyamán többször is szeretnek szexelni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Extra Lubricated – latexmentes óvszerek extra síkosítottak (24 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem