Betöltés...

Melegítő síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)

Ár: 2.960 Ft

Továbbfejlesztettük Elefántműhelyünk népszerű, melegítő síkosító géljét úgy, hogy megőrizze egyedi hatásait, ugyanakkor kíméletes legyen a bőrhöz és a bolygóhoz. Az aloé vera kivonattal, hialuronsavval és szkvalánnal gazdagított, új formula segít megőrizni a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. A fahéjolaj kivonat növeli a vérbőséget az intim részekben, és így serkenti a libidót. A felmelegített öl érzékenyebb lesz minden érintésre és izgatásra, így intenzívebben élvezheti a vaginális és anális játékokat.

A melegítő Sexy Elephant síkosító gél egyedülálló fejlesztési termékünk, és a piacon sehol nem talál hasonló gélt. Több mint egy évet szenteltünk a különleges összetételnek, és úgy alakítottuk át a síkosító formuláját, hogy a legjobbat adhassuk az Ön intimitásához. A gélben a melegítő hatáson kívül élvezni fogja kiváló csúszó tulajdonságait és hidratálását is. Erről elsősorban az aloé vera növényből származó kivonat gondoskodik. Már az ókori Görögországban is szerették a gyógyítók bőrnyugtató és hidratáló képessége miatt, de az ókori egyiptomiak szintén ismerték, a halhatatlanság gyógynövényének tartották. Az aloé vera kivonatot az azonos nevű, húsos levelű növényből nyerik. Vannak, akik csodálatosnak nevezik, mert A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamint, folsavat (B9) és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a szabad gyökök hatásaitól. Az aloé vera kivonat puhítja, lágyítja a bőrt és helyreállítja annak rugalmasságát. Ezért segíthet megőrizni a bőr fiatalos megjelenését és rugalmasságát. Az aloé verában található poliszacharidok támogatják az intim részek természetes mikrobiomját. A szárazsággal és irritációval küszködő hölgyek is értékelni fogják.

A síkosító nátrium-hialuronátot is tartalmaz, amelyet valószínűleg hialuronsav néven ismer. Kicsit úgy működik, mint egy szuperszivacs. Hatalmas mennyiségű vizet (akár súlyának ezerszeresét) képes magához vonzani és felszívni, aminek köszönhetően a bőr kellemesen feszes, sima és hidratált marad. Az emberi szervezetben természetesen fordul elő – megtalálható például a szövetekben, ahol biztosítja azok regenerálódását, vagy az ízületekben, amelyeket megken. Ezenkívül támogatja a kollagén képződését, és így rugalmasan tartja a bőrt. A hialuronsav megtalálható a bőrkrémekben és szérumokban is.

A síkosító gél másik hatékony összetevője a squalane (magyarul szkvalán), amely egy kicsit "varázslatos összetevőként" jellemezhető. Ezt a száraz pszeudoolajat cukornádból állítják elő, és a hagyományos olajhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Intenzíven hidratálja és keni a bőrt, és hozzájárul a sérült bőr gyorsabb regenerálódásához. De az olajjal ellentétben a szkvalán után nem marad zsíros és ragacsos a bőr.

Fahéjkivonat hozzáadásával nagyszerű melegítő hatást értünk el. Kellemesen felmelegíti és vérbővé teszi az intim részeket, fokozza az izgalmat és finom fahéjas illatot kölcsönöz a terméknek. A libidó erősítésére ginzenget is kevertünk a kompozícióba, amely természetes afrodiziákumként működik, javítja a nemi funkciót férfiaknál és nőknél egyaránt, valamint pozitív hatással van a fáradtságra és az idegességre is. A fokozódó hő hatására a melegítő síkosító izgalomba hozza, és vért áramoltat ereibe, így teljes mértékben élvezheti a szóló- vagy partnerjátékokat és az intenzív orgazmust. A síkosító gél vízbázisú, így óvszerrel és erotikus játékokkal is kompatibilis.

Azt is megemlítjük, hogy a síkosító gél nem tartalmaz színezékeket, szintetikus tartósítószereket, parabéneket, szilikonokat vagy mesterséges parfümöket. A maximálisan kifinomult összetétel tiszteletben tartja az intim részek természetes pH-értékét és nem irritál. Ezen kívül a termék csomagolását is továbbfejlesztettük, hogy kényelmesen elférjen bármilyen kézitáskában vagy hátizsákban, és ugyanakkor ne kerüljön bele levegő vagy baktérium. Ezt teljesíti az új, pumpás, átlátszó fedeles airless palack. A Sexy Elephant melegítő síkosító gél új változata ezért kiválóan helyettesíti az eredeti régebbi modellt, amely zöld színű volt. A melegítő gél új változata átlátszó színű, de néha találkozhat krémfehér árnyalattal is, amely a természetes és ápoló összetevők keverésével jön létre felesleges kémia nélkül. A melegítő síkosító azonosító szimbóluma a zöld csepp a címkén.

Az új gél megalkotásakor tiszteletben tartottuk az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2012-es ajánlásait is, amelyek a síkosítókban a glikolok (glicerin és propilénglikol) mennyiségének 9,9% alá történő csökkentésére és az ozmolalita  anyagok értékének 1200 mOsm/kg-nál alacsonyabb értékre való csökkentésre (az ozmotikusan aktív hatóanyagok koncentrációjára) vonatkoznak. A legtöbb vízbázisú síkosítóban megtalálható a glicerin és a propilénglikol, amelyekhez kenőképességet, sűrűséget és kívánt állagot adnak. Ezeknek az anyagoknak a nagy mennyisége azonban megzavarhatja az intim részek természetes pH-értékét. Ez az oka annak, hogy a Sexy Elephant melegítő síkosító gélben 10% alá csökkentett mennyiségű glikol található.

FIGYELMEZTETÉS
A síkosító gélt tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól. Napfénytől távol tartandó. Ha a gél a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon orvosához. Használja fel a síkosító gélt a lejárati idő előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Melegítő síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem