Betöltés...

Karamelles síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)

Ár: 2.950 Ft

Bővítettük a népszerű, ízesített síkosítók portfólióját egy karamellás változattal, amely ugyanazzal a formulával rendelkezik, mint az összes elefántgél. A síkosítót aloé verával, hialuronsavval és szkvalánnal praktikus, pumpás airless flakonba zártuk, összetételének köszönhetően gyönyörűen siklik és gyengéd még a legérzékenyebb bőrhöz is. A kiegyensúlyozott pH-értéknek köszönhetően ez a síkosító mindennapos használatra is alkalmas, és mint minden síkosítónk, ez sem tartalmaz színezéket, mesterséges tartósítószert vagy parabént.

A síkosító különleges, kiegyensúlyozott formulával rendelkezik, amely megkülönbözteti a piacon kapható összes többi ízesített géltől. A Sexy Elephant karamelles síkosító bódítóan édes karamell illatával csábítja el. Az első nyalás után meg fogja tapasztalni, hogy a gél nem túlságosan édes vagy ragacsos, mint más orális síkosítók. 100 ml-es kiszerelése sokáig kitart, mivel a kellemesen sűrű állag bársonyosan sima réteget képez a bőr felszínén, amin keresztül egészen a csúcsig csúszhat el. Ráadásul orális, hüvelyi vagy anális szexhez is használhatod.

Síkosító gélünk gyengéd formulája aloé verát tartalmaz, amelyet a hagyományos gyógyászatban kisebb sérülések gyógyítására és napozás utáni bőrirritációk enyhítésére használnak. Hidratáló hatásának köszönhetően hatékonyan puhítja és lágyítja a bőrt, helyreállítja annak rugalmasságát. Emellett az aloé verában található poliszacharidok elősegítik az intim terület egészséges mikrobiomját. Ez a zamatos növény számos antioxidánst, valamint vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, például A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-, E-vitamint, folsavat, magnéziumot, mangánt, cinket, rezet, krómot, kálciumot, káliumot és vasat.

A síkosítóhoz hialuronsavat is adtunk, amely hidratáló tulajdonságairól híres, mivel hatalmas mennyiségű vizet köt magához. Emellett elősegíti a kollagén termelődését a szervezetünkben, ami rugalmasságot ad a bőrnek, és hozzájárul a sérülés helyén hiányzó szövetek gyorsabb helyreállításához. Ennek eredményeképpen gyakran használják ránctalanító krémekben, mivel képes feszesíteni a bőrt és minimalizálni a ráncok megjelenését.

A síkosító géljeink legfontosabb összetevője a szkvalán, amely a gélnek pompás csúszóképességet ad. Ezen kívül ez az anyag a szilikonos síkosítókhoz hasonlóan viselkedik. Ezért nevezik a szkvalánt természetes szilikonpótlónak is. Felkenve a száraz olajhoz hasonlít, tehát jól felszívódik és nem zsírosít. Erős regeneráló és hidratáló hatása miatt gyakran adják kenőcsökhöz és kúpokhoz az aranyér kezelésére.

A Sexy Elephant karamelles síkosító vízbázisú, nemcsak orális szexhez, hanem maszturbációhoz vagy hagyományos szexhez is használható. Alkalmas erotikus segédeszközök és latex óvszerek síkosítására is.

A praktikus pumpával és kupakkal ellátott, modern, airless csomagolásba nem juthat levegő vagy baktérium. Ezért tudtunk kíméletes, természetes, parabénmentes tartósítószereket használni a síkosító gél előállítása során. És hogy a gél még a legérzékenyebb bőr számára is megfelelő legyen, nem adtunk hozzá mesterséges illatanyagot vagy színezéket. Az átlátszó síkosító gél ezért nem fog foltot hagyni az ágyneműn vagy a fehérneműn. A természetes összetevők felverése miatt azonban eleinte kissé tejes színe lehet.

A legtöbb víz alapú síkosító gél glicerint és propilénglikolt tartalmaz, amelyek segítenek a gélek viszkózus és csúszós állapotát fenntartani. Ezek nagy mennyisége azonban a gél magas ozmolalitása (aktív részecskék koncentrációja) miatt zavarhatja az intim területek érzékeny bőrét. Ezért 2012-ben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiadott egy dokumentumot, amelyben azt ajánlja, hogy e két anyag mennyiségét a síkosító gélekben 9,9% alá csökkentsék. És mivel a mi karamellás síkosító gélünkkel erre odafigyeltünk, a glicerin és propilénglikol koncentrációját minimálisra csökkentettük.


Figyelmeztetés
A felverés okozta esetleges fehér zavarosság nem jelent hátrányt. Tartsa a síkosítót gyermekek elől elzárva. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben a gél a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb tartósan fennálló probléma esetén forduljon orvosához. A terméket a lejárati idő előtt használja fel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Karamelles síkosító gél Sexy Elephant (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem