Betöltés...

Síkosító gél Sexy Elephant Intim+ (100 ml)

Ár: 2.920 Ft

A népszerű, sárga színű, fertőtlenítő síkosító gélt a továbbfejlesztett, fehér, átlátszatlan üvegben lévő változatra cseréltük , amelynek gyengédebb formulája intenzívebben ápolja az intim testrészek érzékeny bőrét. ASexy Elephant Intim+ síkosító megőrizte nagyszerű árát és minőségi formuláját, amely aloé verából, hialuronsavból és szkvalánból áll. Mindezek az összetevők hidratálnak és biztosítják a sima és kéjes menetet egyedül vagy kettesben. De a Sexy Elephant Intim+ síkosító gél fő jellemzője a teafaolaj a vörösáfonya kivonattal együtt, amelyek segítenek megőrizni az intim testrészek egészségét. Több mint egy évet töltöttünk ennek a különleges formulának a kifejlesztésével, hogy olyan egyedi összetételt hozzunk létre, amilyennel egyetlen más gél sem rendelkezik a piacon.

A speciálisan összeállított, optimális pH-értékkel rendelkező, illatanyag és színezék nélküli síkosítónkat különösen azoknak ajánljuk, akiket gyakran gyötörnek húgyúti fertőzések, valamint a nőgyógyászati problémákkal küzdő nőknek. Mindazonáltal ne feledkezzen meg a megelőzés alapvető szabályairól, amelyek közé tartozik a szex utáni azonnali vizelés. A gélbe kevert tea tree oil a megfelelő intim higiéniával együtt segíthet megelőzni a viszketés és irritáció kellemetlen érzését az intim területen. Az általunk kiválasztott Tea Tree Oil a Melaleuca alternifolia (ausztrál teafa) cserjéből vonják ki, amely erős fertőtlenítő, gombaölő és penészölő tulajdonságokkal rendelkezik.

A vörösáfonya a legszélesebb körben használt szuperélelmiszer, amely magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Jótékonyan hat a sejtkárosodás ellen és megelőzi a szív- és érrendszeri betegségeket. A húgyutak, a húgyhólyag és a bélrendszer mikroflórájának egészségével is kapcsolatban áll. A Sexy Elephant Intim+ síkosító gélben áfonyalé kivonatot talál, amely véd, hidratál és csodálatos illatú. Emellett javítja a kisebb horzsolások gyógyulását és elősegíti az új bőrsejtek képződését. Ezért gyakran adják test- és bőrkrémekhez vagy hajápoló termékekhez.

Klinikai tanulmányok azt mutatják, hogy a perimenopauzában lévő nők 40-60%-a tapasztalja, hogy síkosító használata nélkül az intim terület nem eléggé hidratált. Ezek a nők pedig a hormonális változások miatt nagyobb valószínűséggel tapasztalnak kellemetlen érzést a partnerrel való szex közben vagy után. Ezért adtunk aloé verát minden Sexy Elephant síkosítóhoz.

A levelek pépje, amelyből a levét préselik, gazdag poliszacharidokban, enzimekben, vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és aminosavakban, amelyek fontosak szervezetünk egészséges működéséhez. Az aloé vera több mint 240 tápanyagot és gyógyhatású összetevőt tartalmaz, köztük A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, C-, E- és folsav-vitamint. Az ásványi anyagok közül több mint 20 elemben gazdag. Ezek közé tartozik a magnézium, mangán, cink, réz, króm, kálcium, kálium és vas. Ezt a különleges növényt a természetes gyógyászatban kisebb sebek vagy horzsolások gyógyítására használják. Ezenkívül képes puhítani a bőrt és helyreállítani annak rugalmasságát. Ezt különösen azok a nők értékelik, akik szex után kellemetlen szárazságérzéstől vagy apró repedésektől szenvednek.

A Sexy Elephant Intim+ síkosító gél további hatóanyagai közé tartozik a hialuronsav, amely erős hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Egyetlen molekula akár saját súlyának ezerszeresét is képes megkötni. Ennek eredményeként feszesen tartja az izmok és ízületek kollagénrostjait, elősegítve ezzel azok rugalmasságát. A hialuronsav testünk egyik természetes anyaga, és segíti szervezetünket a regenerációban és a gyógyulásban.

Megemlítjük még a szkvalán nevű anyag magas arányát, amelyet széles körben használnak alapösszetevőként az aranyér kezelésére szolgáló kenőcsök és kúpok gyártásához. Ez pedig azért van, mert tökéletesen síkosít és intenzíven hidratál. Az úgynevezett száraz olajok közé tartozik, amelyek a természetes szilikonokhoz hasonlóan viselkednek. A szkvalán számos bőrkrémben és testápolóban megtalálható, melyekhez titkos összetevőként adják, hogy megőrizze a bőr fiatalos megjelenését. A síkosító gélhez adtuk, hogy sima és kellemes menetet élvezhessen szex és maszturbáció közben.

A vízbázisnak köszönhetően a síkosítót erotikus segédeszközökkel és óvszerekkel kombinálhatja. Játék közben értékelni fogja a modern airless palackot praktikus pumpával és fedéllel, mert nem juthat bele levegő vagy baktérium. Éppen ezért a gél gyártásánál csak természetes tartósítószereket használtunk parabének hozzáadása nélkül. Gélünkben nem talál mesterséges parfümöt vagy festéket. A természetes összetevők intenzív felverése enyhén tejszerű színt eredményezhet, amely idővel eltűnik. Ezért az átlátszó síkosító nem szennyezi a ruhát vagy az ágyneműt.

A legtöbb vízbázisú síkosító gél, amelyet bármelyik boltban megvásárolhat, két anyagot tartalmaz, a glicerint és a propilénglikolt. Mindkét komponens biztosítja a síkosítók szükséges viszkozitást és kenőképességet, valamint a megfelelő sűrűséget és konzisztenciát. Nagy mennyiségük a magas ozmolalitásukkal (aktív részecskék koncentrációjával) együtt megzavarhatja az intim részek érzékeny bőrét. Ezért az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2012-ben kiadott egy dokumentumot, amelyben azt javasoljuk, hogy a gélekben lévő glikolok mennyiségét 9,9% alá csökkentsék. Termékünk gyártása során ezt az ajánlást követtük, így a glicerin és propilénglikol koncentrációját abszolút minimumra csökkentettük. Ezzel a lépéssel támogattuk a teljes síkosító nem irritáló formuláját.


Figyelmeztetés
A felverés által okozott fehér zavarosság nem jelent problémát. A síkosítót tartsa távol a gyermekektől. Kerülje a szembe jutást. Ha a gél a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb tartós probléma esetén forduljon kezelőorvosához. Használja fel a terméket a lejárati idő előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Síkosító gél Sexy Elephant Intim+ (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem