Betöltés...

Merch – női elefánt pulcsi, S

Ár: 13.945 Ft

A női sportpulcsi merchjeinkből kiemeli minden nő eredeti stílusát, akik játékosan kombinálják a modellt más elefántműhelyünkből származó ruhákkal. Viselhető farmerhez, nadrághoz, leggingshez és szoknyához is. A tökéletesen illeszkedő szabásnak köszönhetően minden elefántrajongó magabiztosan érzi magát a pulóverben. Nem számít tehát, hogy karcsúak-e, vagy lédús plus size íveik vannak.

Az időtlen fekete szín kifinomult benyomást kelt, ezért soha nem megy ki a divatból. A fekete anyag egyhangúságát kellemesen eleveníti fel az ikonikus rózsaszín logónk és a Sexy Elephant felirat.

A pulcsi hosszú, rejtett cipzárral záródik, erős csúszkával, amely könnyen ki- és bekapcsolható. A fém cipzár előnyei közé tartozik a hosszú élettartam, a megbízhatóság és az ütésállóság.

A hölgyek értékelni fogják a kétrétegű, lapos húzózsinórral ellátott kapucnit, amely megakadályozza, hogy a hajuk nedves legyen, és a fülükbe fújjon a szél. A nagy kenguru zsebekbe elrejthetik a hideg kezeiket, a kulcsokat vagy a mobiltelefont.

A pulóver kiváló minőségű, minősített 100% pamutból készült, pamuttal szigetelt béléssel. Szóval ha fázol, bújj bele. Ez felmelegít.

Anyaga rugalmas, így a pulóver könnyen felvehető. Nekünk tetszik a rugalmas, bordás rész is az ujjakon és az alsó szegélyen, ami nem áll el és szépen ül az alakon.

Ui. A pulóver a limitált kiadáshoz tartozik, így jobb, ha mozgatod az ormányod, hogy a gyorsabb elefántok ne nyúlják le az orrod előtt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Merch – női elefánt pulcsi, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem