Betöltés...

Fleshlight Autumn Falls Peaches anális maszturbátor (25 cm)

Ár: 26.580 Ft

A temperamentumos pornószínésznő, Autumn Falls híres csípős melleiről és lélegzetelállító spricceléséről. Ezért egyetlen rajongónak sem szabad kihagynia a Fleshlight Autumn Falls Peaches anális castingját.
A puha tapintású és rugalmas Superskin anyagból készült maszturbátor hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik és hasonlít az emberi bőrre . Ezért hűen utánozza a valódi szexet a partnerrel.



A háromzónás szerkezetű,feszes belső hüvely szorosan öleli a péniszt teljes hosszában, és a makkjától a gyökeréig masszírozza azt jellegzetes bevágásokkal, bordázásokkal és dudorokkal.
Afehér , zseblámpa alakúhüvely strapabíró, így a vadonban is megállja a helyét, és ellenáll akár egy férfi erős szorításának is.
A műanyag borítás alján találhatóforgószelep fokozza a maszturbálás élményét, segítve a maszturbátorban lévő vákuum szintjének szabályozását.



A lehető legforróbb játékhoz a mesterséges vaginával életnagyságban érkezik. 22,5 cm-es használható hosszának köszönhetően még az átlagon felüli férfiakat is kielégíti.
AVízálló eszköz tökéletes a vízi játékhoz egyedül vagy párban.
Az egyetlen dolog, ami egy kicsit meglep az anális öntvény kapcsán, az a magasabb ár és az igényesebb karbantartás. De tudjuk, hogy a precíz kivitelezés, az egyedülálló technológia és a részletes kialakítás megéri a többletköltséget.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Autumn Falls Peaches anális maszturbátor (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem