Betöltés...

Vibrációs maszturbátor Squeeze–peasy (14 cm) + ajándék erekciós gyűrű

Ár: 29.665 Ft

A Squeeze–peasy maszturbátor a makk intenzív stimulálásához fokozza a maszturbáció élményét azoknak a férfiaknak, akik egy vibrációs eszközzel szeretnék élénkíti kézi munkájukat, és élvezni az erősebb csúcspontot. A kedvező árú játék erős rezgéseivel kellemesen masszírozza a makkot, amely a kantárral együtt a pénisz legérzékenyebb részeihez tartozik. A maszturbátor puha szilikonból készült, rugalmas bemenettel, így keze szorításával is stimulálhatja a péniszt. A zárt hüvelynek köszönhetően a férfiak ejakulálhatnak is a segédeszközbe. A modell kompakt méretű, így akár a nyaralásra vagy az üzleti útra is elkíséri Önt.

A játék az állóképesség edzésére is kiváló, ezért azok a férfiak is ezt választják, akiknek problémájuk van a korai magömléssel. A keskeny fogantyúnak köszönhetően, a többi hasonló modellhez képest, a segédeszköz egy kézzel is könnyen kezelhető. Az urak így csak az érzéseikre és az eljövendő orgazmusra koncentrálnak. A fogantyú a nők tenyerébe szintén passzol, ezért vegye be a maszturbátort az előjátékba. A hölgyek kényeztethetik partnerük heréit, miközben stimulálják a makkot, vagy izgathatják a prosztatáját a perineum masszírozásával egyidejűleg.

A makkot és az érzékeny kantárt kellemesen izgatják a maszturbátor belsejében lévő, gyengéd, pontszerű kiemelkedések. A rugalmas szilikon anyagnak köszönhetően, amelyből az alagút készült, a segédeszközt összenyomhatja, lassan körözhet vele, vagy óvatosan fel-le csúsztathatja a makkon. A bársonyosan puha szilikon nem okoz allergiás reakciókat, ráadásul gyorsan alkalmazkodik az emberi hőmérséklethez. Az ínyencek a kiemelkedésekkel ellátott részt meleg víz alatt pár perc alatt felmelegíthetik, hogy ne hűtse őket a maszturbáció elején.

Az erős és csendes rezgések mélyen behatolnak az izmokba, és erőteljes orgazmust és kemény erekciót biztosítanak. A vérrel telt makk még érzékenyebb lesz minden érintésre, így a játék levétele után a férfiak teljes mértékben élvezhetik az orális szexet vagy egyéb erotikus eszközökkel végzett stimulációt. Összesen 10 vibrációs programot működtet a maszturbátor markolatába rejtett vibrációs motor. A klasszikus és pulzáló módok várják.

Tesztelőink a játékot nem álló péniszen is kipróbálták, és dicsérték az erekció gyorsabb létrejöttét. A segédeszköz használata előtt először kenje be a péniszt egy csepp vízbázisú síkosító géllel. A stimulációs alagút ettől jobban csúszik, és még az átlagon felüli, nagyobb makkú férfiak is kényelmesen használhatják.

A gyors karbantartás során értékelni fogja a közepesen vízálló felületet. A maszturbátort teljesen leöblítheti folyó víz alatt, így higiénikusan tisztán tarthatja.

A gyártó az ökológiai fenntarthatóságra is gondolt. Ezért a praktikus USB-töltést is kiemeljük, amely kíméli a környezetet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs maszturbátor Squeeze–peasy (14 cm) + ajándék erekciós gyűrű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem