Betöltés...

Deluxe Couple Play Set erotikus segédeszközkészlet

Ár: 27.080 Ft

A luxus, kilenc részes Deluxe Couple Play Set játékkészlet megnyitja az ajtót az erotikus eszközök izgalmas világába. Vele felfedezheti saját és partnere összes erogén zónáját, és feldobhatja a közös szexet, az előjátékot és a maszturbációt. A készletet azok a kezdők fogják leginkább értékelni, akik nem tudják, milyen játékkal kezdjenek. Ezzel a kiváló minőségű alapfelszereléssel remek áron megismerkedhetnek testükkel, és sok olyan praktikát kipróbálhatnak, amelyek az elégedett szexuális élet felé vezetik. Hasonló, kilenc játékból álló készletet kínálunk – Roses, amely ugyanannyi piros színű eszközből áll. Mindegyik PVC-ből vagy gél anyagból készült, és nem tartalmaz férfi maszturbátort.

A Deluxe Couple Play Set szett csomagjában talál análdugót, anális gyöngysort, mini vibrátort négy cserélhető tartozékkal, vibrációs tojást, dildót, gésagolyókat, művaginát, maszturbációs tojást és 3 erekciós gyűrűt. A Deluxe Couple Play Set készlettel ezért meggyötörheti a férfi és női test minden érzékeny helyét.

A játékokkal nemcsak egyedül, hanem együtt is kísérletezhetnek az előjáték és a szex során. Vegye be a játszadozásokba például az análdugót, amely hatékonyan szűkíti a nők hüvelyét, így a férfiak élvezhetik a behatolást a keskeny, lédús ölbe. Induljon be a lassú, fokozatos izgatással, és stimulálja a mellbimbókat, karokat, combokat vagy a feneket a minivibrátor négy különböző tartozékával. Ha pedig a művaginát is beiktatja az akcióba, akkor a párjával egy remek rögtönzött svéd hármasban lesz részük. A rugalmas anális gyöngyök kis átmérője vagy a kerek hegyű, hajlékony dildó dupla behatolásra ösztönzi a nőket. Egyszerűen fogalmazva: képzeletének nincs határa, és a kilenc eszközből álló készlet készen áll, hogy teljesítse minden szenvedélyes vágyát.

A modern, játékos dizájn mellett a játékok minőségi anyagait is szeretjük. Az análdugó az anális gyöngysorral, a dildóval, az erekciós gyűrűkkel és a mini vibrátortartozékokkal együtt orvosi minőségű szilikonból készült. A vibrátor, a vibrációs tojás és vénuszgolyók viszont erős és tartós ABS műanyagból készülnek, amely intenzíven továbbítja a rezgéseket. A puha és rugalmas maszturbációs tojás masszírozza a makkot, de akár a teljes pénisz hosszára is nyújtható. A szép formájú vaginával rendelkező maszturbátor egyedi T-skin anyagból készült, amely utánozza az emberi bőrt és ezáltal fokozza a maszturbáció valósághű érzéseit.

A négy cserélhető tartozékkal rendelkező vibrátor, mint a távirányítós vibrációs tojás, erőteljes és csendes vibrációs motorral rendelkezik. Az egyes golyók belsejében oszcilláló fémsúly rezgései intenzíven továbbadódnak a gésagolyók műanyag falain. A nőknek ezért kocogás vagy edzés közben kellemes véráramlást biztosítanak a hüvelyben és a medenceizmokban.

Minden erotikus segédeszköz közepesen vízálló kialakítású. Használat után ezért egyszerűen tisztítsa meg szappannal és vízsugárral.

Bár a készlet kiváló minőségű, modern dizájnnal és fényűző kialakítással rendelkezik, inkább olyan kevésbé igényes pároknak való, akik csak most kezdik felfedezni az erotikus eszközök világát. A tapasztalt játékkedvelőknek azt tanácsoljuk, hogy nyúljanak kifinomultabb, teljesen vízálló vagy automata eszközökhöz, amelyek kielégítik vágyaikat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Deluxe Couple Play Set erotikus segédeszközkészlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem