Betöltés...

Maszturbátor Beer Can Luscious Lager (20 cm)

Ár: 14.695 Ft

A stílusos Beer Can Luscious Lager maszturbátort a szenvedélyes sörivók és azok a férfiak, akik modern erotikus játékot keresnek egyedi belső szerkezettel és állítható nyomással, imádni fogják. A szuper áron elérhető segédeszköz jól tartható a kézben, mert nem túl nagy. Ennek ellenére minden péniszt átmasszíroz a gyökértől a makkig.

A sörösdoboz dizájnja fontos szerepet játszik ebben a maszturbátorban. Uraim, ajándékozzák barátjuknak, testvérüknek vicces születésnapi ajándékként, vagy fűszerezzék vele saját maszturbációjukat. A játék kompakt méreteinek köszönhetően gyakorlott tesztelőink keze nem fáradt el tőle. Ezért a maszturbátort vegye be az előjátékba is.

A kupak lecsavarása után azt tapasztalja, hogy a belső hüvely enyhén be van süllyesztve a műanyag csomagoláson belül. Ezért használat előtt ki kell húznia, a doboz széle fele. Ezután elég megnyálazni vagy enyhén megnedvesíteni a belső hüvelyt, és belehelyezni a péniszt. Az úgynevezett autolube funkciónak köszönhetően a maszturbátor s\kos\t´gůl használata nélkül is nedves lesz. Használat közben azt tapasztaltuk, hogy a játék izgatóan cuppog. Tehát, uraim, ha a nedves vagina csattanó hangjai beindítják, amikor szexelnek a partnerükkel, akkor a Beer Can Luscious Lager maszturbátorral felidézhet minden ilyen fantasztikus szexuális élményt.

A segédeszköz belső szerkezete négy kamrából áll. Közvetlenül a bejárat mögött hosszanti, enyhén ferde barázdák találhatók, amelyek finoman lemeztelenítik a makkot, hogy a második kamrában a kiemelkedő pöttyök simogathassák. Utánuk a pénisz a jellegzetes recékhez jut el, ahonnan már csak egy kis távolság van a maszturbátor utolsó, leszűkített részéig. Ott az urak hasonlóan hosszú és hosszirányú barázdákat fognak élvezni, mint az első kamrában.

Ha ez nem lenne elég, a gyártó a doboz aljára egy forgószelepet adott, amellyel szabályozható a segédeszköz belsejében fellépő nyomás intenzitása. Ezenkívül a tok erős műanyagból készült, amely a legerősebb belső nyomást is elbírja, a játék határozott, orgazmusos szorításával együtt a kézben.

A Beer Can Luscious Lager maszturbátor teljesen vízálló. És mivel a víztől síkosodik, javasoljuk, hogy a zuhany alatt vagy a fürdőben próbálja ki vele a vízi játékokat. Reggel, munkába állás előtt semmi sem ébreszti fel úgy, mint egy erős reggeli orgazmus.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maszturbátor Beer Can Luscious Lager (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem