Betöltés...

Maszturbátor Beer Can Arousing Ale (20 cm)

Ár: 12.795 Ft

A nem feltűnő és érdekes designnal rendelkező Beer Can Arousing Ale maszturbátor sörösdoboz formájú, minden férfinak tetszeni fog, aki szereti a jól lehűtött sört. Ezt a jellegzetes belső szerkezetű és állítható belső nyomású modellt remek áron szerezheti be.

Első pillantásra a maszturbátor úgy néz ki, mint egy sörösdoboz. Így jól látható helyen hagyhatja anélkül, hogy bárki megkérdezné, mi fekszik az éjjeliszekrényén a hálószobájában. Az egyedi kialakításnak köszönhetően a játék remek ajándék lehet egy barátnak is, például legénybúcsúra. Mi a maszturbátoron nagyra értékeljük kompakt méreteit is.

A kupak lecsavarása után az átlátszó maszturbációs hüvely a műanyag tokon belül van. Ezért használat előtt húzza ki, a doboz széle felé. Ezután nyálazza meg a belső hüvelyt, vagy enyhén nedvesítse meg tiszta vízzel. Az autolube funkciónak köszönhetően a maszturbátor még síkosító használata nélkül is nedves lesz. És ha izgatja a párjával való szex során a nagyon nedves hüvely cuppogó hangjai, akkor a Beer Can Arousing Ale sörmaszturbátor hangos cuppogásával is izgatni fogja.

Az intenzív belső szerkezet háromféle jellegzetes bordázattal kényezteti a férfiakat, amelyek fokozatosan váltakoznak a hüvely teljes hosszában. Először is, a makkot kiemelkedő, spirális barázdák fogadják, amelyeket a játék második felében kissé vékonyabb, kör alakú bordák váltanak fel. A maszturbátor végén külön bemélyedések várnak a péniszre, amelyek kicsit az izgatott mellbimbókhoz hasonlítanak.

A segédeszköz alján található egy forgószelep, amellyel beállíthatja a maszturbátor belsejében lévő vákuum szintjét. A tok erős műanyagból készült, amely még a legerősebb nyomást is kibírja, és a kemény, orgazmusos kézfogást is.

A Beer Can Arousing Ale maszturbátor teljesen vízálló. Tehát vigye magával a zuhany alá vagy a fürdőbe, és próbálja ki az önkenő képességét működés közben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maszturbátor Beer Can Arousing Ale (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem