Betöltés...

Misty piros latex szoknya, S

Ár: 33.515 Ft

A Latex divat nem csak a híres hírességek hóbortja. Egyre gyakrabban találkozik majd vele a város utcáin.
Fényes és színes ruhák, amelyek átölelik a férfi és női testet, felkeltik a figyelmet , és minden modern ember ruhatárába tartoznak. Akár kesztyűt, szoknyát, bodyt vagy akár csak latex övet keresel, mindig olyan kivételes ruhadarabot fogsz viselni, amelyet mindenki észrevesz.
A bordó szín provokatívnak tűnik, és játékosságot ébreszt viselőjében. A szokatlan élmények vágya aztán váratlan szexre késztet egy sétán, a liftben vagy az autóban. Végül is ki tudna ellenállni a kísértésnek, hogy egy kicsit magasabbra emelje a szoknyát?



A szoknya ragasztott latexből készült, ami jobb minőségű, mint a második, öntött változata. A gyártás során a szoknya egyes részeit kivágják az összeragasztandó latex anyagból. Ezután az összes illesztést kisimítják, hogy úgy nézzenek ki, mint egy egyrészes öntvény. A yardage a latex fehérnemű minőségibb formáját képviseli, mivel teljes hosszában azonos, 0,4 mm vastagságú. Ennek köszönhetően nincs túlterhelés a legyengült területeken és azok későbbi repedése.
A-vonalú szoknya Misty minimalista kialakítású. Ezért nem találsz rajta semmiféle dekoratív cipzárt vagy gombot. Ennek köszönhetően ez a modell jól passzol a ruhatárad minden ágyneműjéhez és ruhájához. Hölgyeim, munkához vagy randevúzáshoz próbáljanak meg bordó szoknyát viselni fekete bodyval vagy fehér inggel .
A szoknya 35 cm-es hosszát is szeretjük, ami közvetlenül a fenék alá ér. A gyártó egy 4 cm-es övet ragasztott a derékra, ami erősíti a szegélyét. A nők szoknyát viselhetnek a derék körül és a csípőn.



És mivel szeretjük a minőségi és precízen elkészített ruhákat, reméljük, hogy Ön is ugyanolyan elégedett lesz, mint mi, hogy a szoknya gyártója Csehországból származik.
Sajnos hiába szerettük meg a szó szoros értelmében a Misty bordó szoknya modellt, el kell ismernünk, hogy kicsit bosszant minket az igényesebb karbantartás. A polírozatlan latex úgy néz ki, mint a fénytelen gumi, ezért először szilikonolajjal vagy speciális polírozó spray-vel kell fényesíteni a szoknyát. Tisztításkor csak enyhe szappant és langyos vizet használjon. Vigyázzon az éles tárgyakra és a magas hőmérsékletekre is, amelyek nem tesznek jót a latexnek.


Modellcsere vagy visszaküldés: Ha a megvásárolt modell nem felel meg a méretnek, visszaküldheti vagy kicserélheti. De ne felejtsük el, hogy a latex egy érzékeny anyag, amelyhez a szennyeződés könnyen megtapad. Látható ujjlenyomattal, könnyekkel, dezodorral, viasszal vagy sérült csomagolású ruhaneműt nem áll módunkban elfogadni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Misty piros latex szoknya, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem