Betöltés...

Buliszerviz – társasjáték felnőtteknek

Ár: 15.865 Ft

A szórakoztató Buliszerviz társasjáték könnyed erotikus témával egyetlen buliban sem rontja el a hangulatot. Jó barátok társaságában játszhat, 4-8 fős társaságban. A játékidő attól függ, hogy hány játékos játszik a játékban, és milyen gyorsan gyűjti össze a győztes a 21 dollárt. Körülbelül két-négy órán keresztül szórakoztunk a játékkal.

A játéknak egyszerű szabályai vannak, amelyeket gyorsan megérthet. Dob a kockával, és fém söröskupakokra emlékeztető figurákkal fokozatosan mozog a táblán. Mind a közvetlenül a játéktáblán ábrázolt, mind a kártyapakliból kihúzott feladatok teljesítése várja.

Minden egyes elvégzett feladatért más-más pontértékben kap dollár(oka)t. Ha nem teljesíti a feladatot, pontokat veszít. A játék elején azt is kiválaszthatják, hogy csak ártatlan csínytevési feladatokat szeretnének játszani, vagy mernek egy kicsit többet és borsosabb feladatú kártyákkal vágnak bele az akcióba. Ennek a változékonyságnak köszönhetően még a félénkek is elengedhetik magukat, akik például egy társukat parodizálhatnak egy feladatban. A merészebb feladatokban például le kell vetni egy ruhadarabot, vagy orálisan kényeztetni az italos poharát.

A vesztes játékosok ünnepi ódát adnak elő a győztes tiszteletére. A strófák és rímek kitalálása azonban tovább tarthatna, mint maga a játék. Ezért a gyártó megkönnyítette a munkát, és a vers két változatát közvetlenül az útmutatóban találja.

A csomagban talál felfújható lufit, egy ping-pong labdát, egy madzagot és egy gyufásdobozt is, amivel megoldhatja az egyes feladatokat. Így nem kell elszaladnia, hogy megtalálja a szükséges kellékeket.

Tetszik nekünk a játék minősége és időtálló kivitelezése is, aminek köszönhetően születésnapi vagy karácsonyi ajándéknak is kiváló. Boldoggá teheti vele barátait és kedvesét.

Az egyetlen szépséghibát az egyes feladatok megismétlésében látjuk. A megszabott számú pont összegyűjtéséhez néha több kört is játszani kell egymás után. Emiatt előfordulhat, hogy olyan feladatot kap, amelyet korábban már teljesített. Ennek az apró tökéletlenségnek ellenére hisszük, hogy Ön is annyit fog nevetni, mint mi a játék során.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Buliszerviz – társasjáték felnőtteknek" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem