Betöltés...

Hátsó gondolatok – szórakoztató társasjáték

Ár: 15.480 Ft

A Hátsó gondalok szórakoztató társasjáték eleven hangulatot varázsol, ha csak egy kicsit erotikus, rejtvényekkel teli szórakozáshoz van kedve. Játszhatja a játékot párban vagy akár hat barátból álló csoportban, és körülbelül 2 órán keresztül szórakozhatnak együtt.

Mindenki könnyen megérti a játékszabályokat. Dobjon a kockával, és mozgassa a bábut a táblán az adott pillanatban kapott pontok számának megfelelően. Haladjon a buborékban található jeleket tartalmazó, színes mezőkön, amik meghatározzák a találós kártya típusát. Ha szerencséje van, olyan mezőre lép, amely egy lépéssel közelebb viszi az izgalmas betűgyűjtő versenyen a győzelemhez. A helyesen megválaszolt szójáték a kulcsa annak, hogy betűt szerezzen a táskából. A Hölgyek a "farok" szót, az urak pedig a "dudák" szót kombinálják. Az nyer, aki először összerakja a szavát.

Három fajta rejtvény pörgeti fel az agyat teljes sebességgel. A Történet, Kéterlentű és Bűnös találós játékkártyák a szórejtvények változatos palettáját hozzák. A játék során általános humoros kérdést, vagy érzékibb, a játékosok fantáziáját megmozgató témát fejtegethetnek. A Hátsó gondolatok játszása közben kissé csiklandoztak bennünket a kétértelmű válaszok. De a játéknak nincs erős erotikus szubtextusa, és nem kell pikáns feladatokat végrehajtania. Ezért még a félénkek is játszhatnak.

A győztes szó megalkotásáért folytatott versengés cselekvésbe vonz mindenkit, aki csatlakozik a játékhoz. Amikor megszerzi egy csapattársa betűjét, vagy vissza kell adnia a sajátját, összekeveri a kapott sorrendet, és a játék dinamikusabb fordulatot vesz.

És mi lesz a győztes jutalma? Ez csak Önöktől függ. Vagy szigorúan betartják a szabályokat, és az a játékos nyer, aki először állítja össze a nyerő szót, vagy felpezsdítik a játékot és kitalálnak egy pikáns feladatot az ízlésüknek megfelelően. Ha több kört játszanak egymás után, a hölgyek például kicserélhetik a kirakandó szót az urakkal.

A dobozon látható időtálló képregénykép stílus, valamint magának a játéknak a színkiegyensúlyozott dizájnja megunhatatlan. Úgy gondoljuk, hogy a termék ajándékként is tetszeni fog minden humoros ünnepeltnek, valamint ifjú házasoknak. Ezután játsszák együtt a játékot egy közös találkozó során.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hátsó gondolatok – szórakoztató társasjáték" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem