Betöltés...

Hard Game fém bilincs + velúr tasak

Ár: 11.480 Ft

A Hard Game masszív fém bilincsek minőségükkel, fényűző kidolgozásukkal és a rendőrségi bilincsek autentikus kialakításával varázsoltak el bennünket. Elsősorban a BDSM játékok gyakorlott rajongóinak ajánljuk, akiket már a kezdők is tapasztaltak Plüss erotikus bilincsek vagy párnázott műbőr és Bőr erotikus bilincsek vaníliához. A fém bilincsekkel feldobhatod a dolgokat kemény előjáték vagy szex közben, és egy másik szintre léphetsz. A megbilincselt partner erős vagy fájdalmas nyomást érez a csuklóján, ezért hallgatnia kell a szóra.

A durva összekötő láncnak köszönhetően, amely még az igazi vadonban is kibírja, az alázatos felét az ágy fejéhez vagy az asztal lábához bilincselheti. Ha pedig késztetést érzel a szerepjátékra , például útban egy BDSM-partiról, fűzz egy hosszabb láncot az ülés fejtámlájához vagy az autó ajtajának belsejéhez. Az engedelmes partner nem tud mozogni, és élvezni fogja a vad szexet egy elsötétített parkolóban vagy egy elhagyott erdei úton.

Ha pedig szereted megváltoztatni a szerepeidet a játékok során, inspirálódj tesztelőink tapasztalataiból. A Hard Game bilincsekkel szeretik változatossá tenni a szóbeli játékaikat , például, amikor a férfiak a bilincs egyik oldalát használják a hímtagjuk és a heréik megtartására, a másik oldalt pedig a lányuk csuklójára kötik, hogy az beszéd nélkül kielégíteni őket. A hölgyek viszont sok-sok pikáns feladattal rukkolnak elő az engedetlen, háta mögé bilincselt kezű partnernek, amit teljesítenie kell, hogy kiválthassa magát a fémfogásból.

A bilincsek kiváló minőségű ezüstözött acélból készülnek , így a partner nem tud könnyen kiszabadulni belőlük, és a domináns abszolút uralja őt. Szeretjük, hogy a mandzsetta minden széle tiszta és lekerekített, így nem dörzsöli fel a csuklóját . Ez a horganyzott anyag nem tartalmaz nikkelt , így nem okoz allergiás reakciókat a bőrön.

Mind a BDSM, mind az SM gyakorlatban azonban nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, és ez vonatkozik a bilincselésre is. Ezért nagyra értékeljük, hogy a bilincsek szilárdan rögzítik a rabszolgát, de a biztonsági karnak köszönhetően bármikor könnyedén meglazíthatja a markolatukat, akár kulcsok nélkül is. Egyszerűen nyomja meg az apró, T-alakú fémfület , amely közvetlenül a kulcslyuk mellett található, és a bilincspofák azonnal kioldódnak és kinyílnak.

A készülék vízálló , így játék után könnyedén tisztítható egy nedves ruhával vagy szalvétával.

Végül említsük meg, hogy két masszív , koponya alakú kulcsot kapunk a bilincsekhez, amelyek tökéletesen kiemelik a készülék domináns kialakítását. A csomag tartalmaz egy elegáns fekete velúr táskát is a bilincsek diszkrét tárolására.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hard Game fém bilincs + velúr tasak" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem